NVS:n joukkuevoimistelijat kisaavat lauantaina Jyväskylässä

12.12.2013

Nokian Voimisteluseuran joukkuevoimistelijoiden kauden päätapahtuma, Alueen Asema & Show kilpaillaan tulevana lauantaina Jyväskylän Monitoimitalolla.

Aikaisin aamulla kaksi bussia starttaa Nokialta kohti Keski-Suomea kyydissään yhteensä 43 voimistelijaa ja melkein yhtä monta huoltajaa ja valmentajaa. Osalle tytöistä lauantain Asema-kilpailu on ihan ensimmäinen voimistelukilpailu, osa on jo kisareissujen konkareita. Asema-kilpailu on 7-12-vuotiaiden leikkimielinen voimistelukilpailu, jossa kaikki palkitaan. Jokainen tyttö pääsee esittämään taitonsa yleisölle sekä suorituksen jälkeen jakamaan fiiliksiä turvatyynyn kanssa. Tyttöjen suoritusta arvioi Arvit, jotka antavat valmentajille kirjallisen palautteen ryhmän suorituksesta.

Kaikki Nokian Voimisteluseuran joukkuevoimisteluryhmät kilpailevat blokissa 2, klo 11.15 alkaen. Pinkit (6-7v), Turkoosit (8-9v) ja Fannit (10-12v) ovat koko syksyn harjoitelleet narun välinetekniikkaa ja nyt vihdoin he pääsevät näyttämään taitonsa kisamatolla!

Iltapäivällä Nokialta lähtee vielä yksi pikkubussillinen voimistelijoita ja huoltajia Jyväskylään kilpailemaan Alueen Show-kilpailussa. Miracleiden syksyn pääpaino on ollut tanssillisen voimistelun ohjelmassa, johon on sijoiteltu joukkuevoimistelun taito-osia silmällä pitäen kevään joukkuevoimistelun vapaaohjelmaa ja sarjanousua 14-16-vuotiaiden kilpasarjaan. Voimistelun ohessa tytöt ovat harjoitelleet myös vapaatanssi-sarjaan Ylviksen The Fox-kappaleen tahtiin hulvattoman tanssiesityksen.

Tsemppiä kaikille joukkueille syyskauden päätöskilpailuun!

Miracle-ketut seuran joulunäytöksessä 11.12.13