Mitalisadetta kauden päätöskilpailuista

15.1.2014

Nokian Voimisteluseuralle  mitalisadetta kauden päätöskilpailuissa

Nokian Voimisteluseuran joukkuevoimistelijoiden syyskausi päättyi menestyksekkäästi 14. joulukuuta Jyväskylässä pidettyihin Alueen Asema- ja Show-kilpailuihin.

Nokian Voimisteluseuran alle 12-vuotiaiden ryhmät osallistuivat Asema-kilpailuun syksyn naruohjelmillaan. Pinkit, Turkoosit ja Fannit tekivät syyskauden parhaat suoritukset ja kaikki osallistujat palkittiin Asema-mitaleilla kauden päätteeksi.

-Nokian Voimisteluseuran alle 12-vuotiaiden ikäluokissa meillä on paljon motivoituneita ja taitavia tyttöjä mukana. Alle 10-vuotiaiden ikäkausiryhmissä Pinkeissä ja Turkooseissa perheet voivat itse valita harrastuskertojen määrän yhdestä kolmeen kertaan viikossa. Tämä on osoittautunut hyväksi järjestelyksi syksyn kokemuksen perusteella, kertoo joukkuevoimistelun päävalmentaja Anna Kuusama.

Miraclet tuplamitaleille Show-kilpailussa

Samana iltana Jyväskylän Monitoimitalolla kilpailtiin Sydän-Suomen Show-kilpailu, johon Nokian Voimisteluseuran Miraclet-ryhmä osallistui kahdella ohjelmallaan. Tanssillisen voimistelun 12-15-vuotiaiden sarjassa tytöiltä nähtiin herkkä Diamonds-voimisteluohjelma, josta tytöt suoriutuivat hyvin. Sarjan kuudesta joukkueesta tytöt saivat sarjan toiseksi parhaimmat pisteet 138, kun maksimipisteet ovat tanssillisen voimistelun sarjassa 180pistettä.  Tampereen Yrityksen Sanet joukkue nappasi kultamitalin hyvin pienellä 2 pisteen erolla.

Miraclet osallistuivat myös Vapaatanssin 12-15-vuotiaiden sarjaan, jossa oli huikeat 17 joukkuetta. Miracleiden hauska Foxit-ohjelma sai 120 pistettä ja tytöt sijoittuivat omaksi yllätyksekseen Vapaatanssisarjassa pronssille, jääden hopealle sijoittuneesta Joensuun Voimistelu- ja Liikunnan Firella-ryhmästä vain 2 pisteen päähän. Kultaa vei ylivoimaisesti Lappeenrannan Naisvoimistelijoiden Leia.

- Miraclet lähtivät tavoittelemaan mitalia erityisesti tanssillisen voimistelun sarjassa, kertoo joukkueen vastuuvalmentaja Eveliina Helassalo. Kaikkien yllätykseksi sijoituimme myös kakkosohjelmallamme mitaleille. Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua kevään joukkuevoimistelukilpailuita kohti.

Kisajärjestäjä toimittaa Show-kilpailussa palkittujen tyttöjen mitalit seuroihin jälkikäteen, joten tammikuussa Nokian Voimisteluseura järjestää kunnon mitalien jakotilaisuuden kahvituksen kera.

Fannit Asemalla
Pinkit Asemalla