Nokian Voimisteluseura juhli syksyn mitalisteja

19.2.2014

Nokian Voimisteluseura järjesti syksyn menestyneille urheilijoilleen mitalikahvit lauantaina 15.helmikuuta. Mukaan oli kutsuttu myös urheilijoiden valmentajat ja vanhemmat.

Nokian Voimisteluseurasta on syksyllä osallistuttu ahkerasti kilpa-aerobicin, joukkuevoimistelun ja Show-tanssin kilpailuihin. Hyviä tuloksia, menestystä ja mitalisijoja on tullut kaikista syksyllä käydyistä kilpailuista.

NVS:n syksyn kilpailukausi avattiin kilpa-aerobicin EM 2.karsintakilpailulla Valkeakoskella, josta Jasmin Koskinen otti 3.sijan omasta sarjastaan pistein 17.250 ja siten lunasti 1.varasijan kilpa-aerobicin EM kilpailuihin. Kilpailukausi NVS:n kilpa-aerobiccareilla jatkui 29.9. Valkekoskella käydyissä epävirallisissa Harkkakisoissa. Harkkakisoissa parhaiten NVS:n urheilijoista menestyi Linda Myllymäki, joka otti 4 –luokan kilpasarjasta 1.sijan. 5-luokan kilpasarjasta 3.sija tuli NVS:n Laura Mäkiselle.

Kilpa-aerobicin kotimaan virallinen kilpailukausi avattiin Nokialla 5.-6.10. Nokian Voimisteluseuran järjestämissä Aerobic CUP 3 kilpailuissa. Linda Myllymäki ansaitsi pronssia 4-luokan kilpasarjasta pistein 15.750. NVS:n sennut ottivat kultaa 5-luokan kilpasarjan ryhmäkategoriasta pistein 15.650. Ryhmässä kilpailivat Anni Hakala, Jasmin Koskinen, Julia Koskinen, Linda paso, Henriikka Riihitupa, Laura Mäkinen ja Viivi Winqvist. Aerobic Dance sarjassa NVS:n junnujen ryhmä otti hopeisen sijan pistein 14.100. Ryhmässä kilpailivat Sinna Salo, Sani Salo, Anni Järvinen, Milla Lepistö, Tara Toveri ja Saana Lehtinen

Kilpailukausi jatkui Aerobic CUP 4 kilpailuissa Varalan Urheiluopistolla 19.-20.10. Linda Myllymäki oli 4-luokan kilpasarjan 3. pistein 16.450 ja ansaitsi pisteillä myös nousut kevääksi 5-luokan kilpasarjaan. 5-luokan kilpasarjan ryhmäkategoriasta kultaa sai NVS:n ryhmä Anni Hakala, Jasmin Koskinen, Julia Koskinen, Linda Viitanen, Laura Mäkinen, Henriikka Riihitupa, Viivi Winqvist ja Linda Paso. Aerobic Dance sarjasta hopeaa ottivat NVS:n ryhmä Sinna Salo, Sani Salo, Anni Järvinen, Milla Lepistö, Saana Lehtinen ja Anna Ukkonen.

Kolmen lajin kilpailut käytiin Tampere-areenalla 27.10. Kilpa-aerobicista mukana olivat vain joukkueet ja ryhmät. NVS:n 5-luokan kilpasarjan ryhmä sai kultaa ja Aerobic Dance ryhmä hopeaa.

Kilpa-aerobicin kotimaan kilpailukausi päätettiin Aerobic CUP 5 kilpailuissa 16.-17.marraskuuta Valkeakoskella. Jasmin Koskinen otti AG 2 sarjasta (15-17-vuotiaiden SM-sarja) hopeaa pistein 17.900 ja jotka oikeuttavat nousun naisten SM-sarjaan. NVS:n 5-luokan ryhmä otti omasta sarjastaan kultaa pistein 15.450 ja Aerobic Dance sarjasta NVS:n ryhmä otti hopeaa pistein 15.05.

Jasmin Koskisen kilpailukausi jatkui vielä Liettuassa Klaipeda Open kilpailussa 21.-25.11. Jasmin päätti uransa nuorten SM-sarjassa saaden ensimmäisen mitalinsa kansainvälisistä kilpailuista. Jasmin oli loppukilpailun kolmas pistein 17.525.

Kilpa-aerobicin jäädessä tauolle NVS:n joukkuevoimisteluryhmät jatkoivat vielä kilpailukautta joulukuun 14.päivä Sydän-Suomen alueen Asema- ja Showtanssikilpailuissa. Miraclet-joukkue osallistui Showtanssi kilpailuissa kahteen eri sarjaan ja onnistui upeasti saaden molemmista sarjoista mitalisijan. 12-15-vuotiaiden vapaatanssisarjasta Miraclet ottivat pronssia pistein 120 ja 12-15-vuotiaiden tanssillisen voimistelun sarjasta joukkue sai jaetun hopean pistein 138 jääden vain kaksi pistettä voittaneesta joukkueesta. Miraclet joukkueessa kilpailivat Anette Viitanen, Emilia Teikari, Hanna Mäntylä, Inga Wilen, Katri Auvinen, Maija Eskola, Milla Meriö, Pinja Teikari, Saara Sassi ja Venla Haavisto. Lasten Asematapahtumaan osallistuivat Fannit, Pinki ja Turkoosit.

Nokian Voimisteluseuran johtokunta ja valmentajat ovat tyytyväisiä menneeseen kisakauteen ja onnittelevat urheilijoita hyvästä menestyksestä sekä toivottavat  onnea kevään kilpailukaudelle.