Superpäivä päätti Voimisteluseuran kevätkauden

26.5.2014

Voimistelun Superpäivä päätti Nokian Voimisteluseuran kevätkauden sunnutaina 18.5.2014.

Aamupäivällä kilpailtiin Voimistelun Asema-kilpailu, jossa nähtiin joukkuevoimistelun ja kilpa-aerobicin esityksiä viidestä eri seurasta. Asemalle osallistui Aura&Tiuku ja Elea Tampereen Voimistelijoista, Säde ja Kide Ylöjärven Iskusta, Prillat ja Rosetat Toijalan Voimistelu- ja Liikunta ry:stä, Pinkit ja Turkoosit Nokian Voimisteluaseurasta sekä kilpa-aerobicareita Valkeakosken Koskenpojista.

Iltapäivällä kilpailtiin pienimuotoinen kilpa-aerobicin 2-luokan kilpailu, jossa oli osallistujia Nokian Pyrystä sekä Nokian Voimisteluseurasta.

Superpäivän päätti Nokian Voimisteluseuran ensimmäinen kevätnäytös, jossa nähtiin huikeat yli 30 esitystä seuran harraste- ja kilparyhmistä. Vuoden Voimistelijat palkittiin jokaisesta kilpavalmennusryhmästä.

Kiitos kaikille harrastajille, kilpailijoille, vanhemmille, valmentajille, ohjaajille ja muille aktiiveille kevätkaudesta! Nyt on aika lomailla ja nauttia kesästä.

Nokian Voimisteluseuran toimisto lomailee juhannuksesta heinäkuun lopulle. Lomalta palataan maanantaina 28.heinäkuuta. Ilmoittautumiset harrasteryhmien syyskaudelle alkaa 1. elokuuta Neptonissa.

Aurinkoista kesää kaikille!

Asema-kilpailun avaus
Kevätnäytöksen palkitut Vuoden Voimistelijat ja ohjaajat sekä valmentajat, kuva: Linda Viitanen
Kevätnäytöksen esiintyjiä ryhmäkuvassa, kuva: Marko Karttunen