Olosuhteet kuntoon Nokialla

28.2.2017

Nokian Voimisteluseurassa tulevaa kevättä odotetaan entistä innokkaammin, sillä seura on toteuttanut pitkäaikaisen unelman ja saanut vuokrattua oman harjoitushallin. Tarkoituksena on, että kilpapuolen harrastajamme pääsevät vuokratussa tilassa harjoittelemaan lajinomaisille harjoitusalustoille. Harjoitukset uudessa hallissa on määrä aloittaa huhtikuun alussa.

Tähän asti kaikki ryhmämme ovat harjoitelleet Nokian koulujen saleissa. Kilpapuolen siirtyminen omaan vuokrahalliin, mahdollistaa harrasteryhmille käyttöön enemmän salivuoroja ja näin pääsemme kehittämään toimintaamme yhä enemmän eteenpäin myös harrastevoimistelun puolella.

Tulemme kertomaan lisää hallikuulumisia nettisivuillamme ja Facebookissa, joten kannattaa pysyä kuulolla!