Onnistumisia Jyväskylä Cupissa

31.3.2017

Joukkuevoimistelujoukkueet avasivat kilpailukautensa sunnuntaina 26. maaliskuuta Jyväskylä Cupissa Vaajakoskella. Kaikki viisi yli 10-vuotiaiden joukkuetta lähti aamun sarastaessa bussilla kohti Vaajakoskea.

Team Pinkillä oli edessään ensimmäinen kilpailu 10-12-vuotiaiden sarjassa. Sarjanousukilpailun suoritus oli suuresta jännityksestä huolimatta onnistunut ja joukkue kuulutettiin kategoriaan 2. Pisteillä 15.700 joukkue sai hopeiset mitalit kaulaan kahdenkymmenen joukkueen sarjassa. Samassa sarjassa Firella sijoittui kategoriaan 9 ja sijoille 16.-19./20.

12-14-vuotiaiden harrastesarjassa Eledia suoriutui kisaohjelmassaan hienosti ja joukkue sijoitettiin kategoriaan 5 ja oli hienosti sijoilla 6.-7. suuressa 29 joukkueen sarjassa.

Fannit avasivat kevään kilpailukautensa uudessa 14-16-vuotiaiden kilpasarjassa. Pisteillä 11.050 joukkue sijoittui yhdeksänneksi neljäntoista joukkueen sarjassa.

Yli 16-vuotiaiden harrastesarjassa Team Miraclen suoritus oli hyvää harkkatasoa, mutta pisteisiin joukkue ja valmennustiimi oli hieman pettyneitä. Pisteet 11.500 sijoitti joukkueen seitsemänneksi yhdeksän joukkueen sarjassa.

Tänä viikonloppuna loputkin joukkueet pääsevät avaamaan kilpailukautensa TUL:n Tampereen piirinmestaruuskilpailuissa kun Vionat avaa kautensa 8-10-vuotiaiden sarjassa ja kaikki kolme Lime-joukkuetta esiintyvät taitosarjassa. Tervetuloa Ylöjärven urheilutalolle sunnuntaina 2.4. klo 12.00 alkaen kannustamaan NVS:n joukkueet hyviin suorituksiin!

Team Pink
Team Pink
Firella
Firella
Eledia
Eledia
Team Miracle
Team Miracle
Fannit
Fannit