Mitalisadetta TUL:n piirinkilpailuista

2.4.2017

Huhtikuun ensimmäisenä sunnuntaina kilpailtiin TUL:n Tampereen piirinmestaruuksista Ylöjärven Urheilutalolla. Nokian Voimisteluseuralla oli upea 9 joukkueen edustus piirin kisoissa. Kilpasarjojen mitalit kaulassa kotiin matkasivat Team Pink, Eledia ja Team Miracle.

Kaikki kolme Lime-joukkuetta osallistui alle 12-vuotiaiden taitosarjaan. Suoritukset oli hienoja ja hymyt suloisia! Joukkueet saivat hyvää ja kehittävää palautetta tuomaristolta. Kaikki taitosarjalaiset palkittiin suorituksestaan mitaleilla.

Vionat avasivat kilpailukautensa ensimmäisissä kilpasarjan kilpailuissaan. Joukkue sijoitettiin 8-10v sarjasssa hienosti kategoriaan 5, sijoille 4.-5./6.

- Kisakatselmuksen jälkeen tehdyt muutokset siistivät ohjelmaa hienosti ja olemme 5 kategoriaan tyytyväisiä tässä vaiheessa kautta. Tästä on hyvä lähteä kerryttämään lisää kisakokemusta, kertoo Vionat-joukkueen vastuuvalmentaja Kiira Pesu.

10-12-vuotiaiden sarjassa Team Pink paransi viikontakaista tulostaan roimasti sijoittuen kategoriaan 1!  Upeilla pisteillä 16,666 irtosi kisasta pronssiset mitalit. Kulta meni Tampereen Voimistelijoiden Team Mineteille ja hopea Rantaperkiön Iskun Isku AGG Islalle. Myös Firella paransi tulostaan hienosti saaden kategorian 6 ja sijat 7.-8./10.

12-14-vuotiaiden harrastesarjassa Eledia jatkoi hyvien tulosten sarjaa saaden kategorian 6 ja sijoittuen hopealle viiden joukkueen sarjassa.

- Eledian suoritus oli hyvä mutta ohjelman alkuosassa nähty yhdenaikaisuus ja tarkkuus hieman rikkoutui loppua kohden, joten tästä on hyvä jatkaa treenisalilla ohjelman hiomista kohti seuraavaa kisaa. Olemme kuitenkin tyytyväisiä suoritukseen kokonaisuudessaan, kertoo joukkueen vastuuvalmentaja Anette Viitanen.

14-16-vuotiaiden kilpasarjassa Fannit joutuivat sairasteluiden vuoksi suorittamaan vajaalla kokoonpanolla ja se hieman rokotti pisteitä. Tuloksena neljäs sija ja pisteet 10,683.

Yli 16-vuotiaiden harrastesarjassa Team Miracle sai onistuneella suorituksella pisteet 13,217. Sarjan voiton vei Tampereen Työvän Naisvoimistelijoiden Kofore "Mirkkujen" saadessa hopeamitalit kaulaan.

Kaikkien joukkueiden kisakausi jatkuu heti viikonpäästä Sydän-Suomen alueen STARA-tapahtumassa ja Tampere Cupissa, tsemppiä joukkueille treeneihin!

Kilpailun tulokset: http://voimistelu.kisapalvelu.fi/tul_tre_mestaruus_201704/index.web?pg=discs&disc=9

Limet-10
Limet-09