Tampere Cup ja STARA-tapahtuma

12.4.2017

Viime viikonloppuna kilpailtiin Hervannan vapaa-aikakeskuksella joukkuevoimistelun Tampere Cupissa sekä Sydän-Suomen alueen STARA-tapahtumassa.

Lauantaina STARAn estradille pääsivät Limet-10, Limet-09 ja Team Lime sekä kilpa-aerobicin pari Elli Kemppainen ja Linda Luode. Kaikille osallistujille pujotettiin mitalit kaulaan hyvistä suorituksista.

Sunnuntaina oli vuorossa kilpasarjan kilpailut ja matolla nähtiin viisi nokialaista joukkuetta.

8-10v sarjassa Vionat suorittivat kilpailuohjelmansa hienosti ja sijoittuivat kategoriaan 8, sijoille 14.-15./18.

10-12v sarjassa Firella sijoittui kategoriaan 8 ja sijoille 13.-17. suuressa 22 joukkueen sarjassa. Team Pink voimisteli kategoriaan 1 ja ennätyspisteillä 16,900 joukkue sijoittui pronssille Tampereen Voimistelijoiden Team Minettien ja Rantaperkiön Iskun Isku AGG Islan jälkeen.

- Pinkkien suoritus oli perusharkkatasoa pienillä eriaikaisuuksilla, ihan vielä emme saaneet aivan parasta suoritusta matolle. Tällä suorituksella ennätyspisteet olivat hieno yllätys. Nyt meillä on muutama viikko ennen seuraavia kilpailuita, joten ohjelmaan tehdään muutamia parannuksia ja treenataan vaikeusosien suoritusta puhtaammaksi, kertoo joukkueen vastuuvalmentaja Anna Kuusama.

Team Pink sijoittui molemmissa alkukauden Kaupunki Cup kilpailuissa kategorioihin 1-2 ja näin ollen joukkue varmisti paikkansa mestaruuskilpailuiden finaalipäivälle kilpailemaan 10-12v ikäluokan huippujoukkueiden kanssa. Kauden pääkilpailut ovat toukokuun 27.-28. päivänä Helsingissä Töölön kisahallissa samana viikonloppuna kun joukkuevoimistelun MM-kilpailut Helsingin jäähallissa.

Eledia vaihtoi kilpailemaan Tampere Cupissa 12-14v kilpasarjan puolelle ja joukkue sijoittui haastavassa sarjassa kategoriaan 7 ja sijalle 13./17.

14-16v kilpasarjassa Fannit saivat pisteitä TV 2.90, AV 2.15 EXE 5.60 yhteensä 10,650 ja joukkue oli sijalla 11.

Kaikki tulokset löytyy Voimisteluliiton kisapalvelusta.

Limet-10
Limet-10
Team Lime
Team Lime
Limet-09
Limet-09
Elli Kemppainen ja Linda Luode
Elli Kemppainen ja Linda Luode
Vionat
Vionat
Firella
Firella
Team Pink
Team Pink
Eledia
Eledia