Vuoden 2017 Liikuntateko-palkinto Nokian Voimisteluseuralle

8.12.2017

Suomen juhliessa 100-vuotista itsenäisyyttä Nokian Voimisteluseura sai vastaanottaa merkittävän huomionosoituksen Nokian kaupungilta. NVS palkittiin vuoden 2017 liikuntatekona aktiivisesta, laadukkaasta ja tasapuolisesta toiminnasta.

Nokian kaupungin nettisivuilla kuvattiin palkitsemisperusteita seuraavanlaisesti:

Vuoden 2017 Liikuntateko -palkinnon sai Nokian Voimisteluseura ry, joka on lyhyessä ajassa kasvattanut toimintaansa merkittävästi. Aktiivinen ja asiantunteva seura on verkostoitunut muiden liikunta-alan toimijoiden kanssa luoden uutta toimintaa sekä parantanut lajin harrastamisen olosuhteita Nokialla. Toiminnassa korostuvat lasten ja nuorten liikuttaminen sekä yhdenvertaisuus. Laadukas, erinomaisesti organisoitu toiminta tavoittaa Nokialla jo lähes 500 harrastajaa.

Olemme erittäin otettuja tästä tunnustuksesta ja haluamme kiittää kaikkia seuran toiminnassa mukana olleita!