"Voitsä opettaa mulle voltin?"

26.5.2018

Nokian Voimisteluseura oli keväällä 2018 mukana Kankaantaan koulun 6.-luokkalaisten järjestämässä harrastusten pop-up tapahtumassa, joka oli suunnattu koko koululle. Lapset olivat itse valinneet tapahtumaan eri harrastuksien esittelijät omien kiinnostuksen kohteiden mukaan. Voimistelu ja etenkin Freegym nähtiin siis suosittuna lajina lasten keskuudessa.

Paikalla tapahtumassa harrastekoordinaattorimme Ronja pääsi opettamaan erilaisia temppuja ilmavolttiradalla. Päivän aikana Ronjalta useasti kysyttiinkin "Voitsä opettaa mulle voltin?". Voltteja ja paljon muitankin temppuja tehtiin tiuhaan tahtiin ja ilmavolttirata oli selkeästi tapahtuman kovin juttu.

Päivä oli kaikenkaikkiaan onnistunut niin meidän kuin kouluaistenkin mielestä. Paikalla luotiin paljon kontakteja ja suunniteltiin yhteistyötä seuran ja koulun välillä. Ja mikä tärkeintä, lapset innostuivat liikkumaan ja kokeilemaan uusia juttuja. Ehkä me näemme nämä lapset myös ensi syksynä voimistelukoulussa oppimassa muitakin temppuja kuin voltteja.

Vaudikas voltti menossa!