OP-kesätyöntekijän kuulumisia

14.6.2018

Moi!

Nimeni on Eeli ja olin tämän kesän alussa kaksi viikkoa töissä Nokian Voimisteluseuralla OP-kesätyöntekijänä. Ensimmäisellä viikolla toimin apuohjaajana BC-Nokian ja Nokian Voimisteluseuran yhdessä järjestetyllä kesäleirillä. Leirillä olin mukana freegymin, koripallon ja yleisurheilun ohjauksessa sekä muutenkin lasten kanssa leikkimässä ja touhuamassa. Leirin muilta ohjaajilta ja apuohjaajilta sain myös todella hyviä vinkkejä lasten kanssa olemiseen ja ohjaukseen. Leiri oli todella mukava ja ovia avaava kokemus ja oli mahtavaa oppia tuntemaan niin leirillä olleet lapset kuin ohjaajatkin.

Toisella viikolla pääsin paremmin tutustumaan minulle uuteen NVS-halliin ja muihin valmentajiin. Viikon alussa laitettiin yhdessä toisen kesätyöntekijän kanssa halli kuntoon mitalistien kahvitusta varten, sekä siivosimme hallin varastoa parempaan kuntoon kisojen ja tapahtumien jäljiltä. Ei toinen viikko kumminkaan kokonaan siivoamista ollut, sillä pääsin ohjaamaan joukkuevoimistelijoita ja  aerobicaajia, sekä poikien jääkiekkojoukkueelle pääsin pitämään venytyksiä ja muuta oheisharjoittelua. Ohjeita ja opastusta sain Ronjalta aina kun sitä tarvitsin ja Ronja oli muutenkin mukana työskentelyssä ja leirillä. Hänen kanssaan oli todella mukava työskennellä. Näiltä kahdelta viikolta nappasin mukaani monia hyviä vinkkejä ja uusia tuttavuuksia. Kiitokset kaikille niille joiden kanssa pääsin työskentelemään ja tutustumaan näinä viikkoina. Minulla oli todella mukavat kaksi viikkoa!

Eeli

Tytöt tykkää Eelistä :)