Gorillasports:n nilkkapainot testissä

19.2.2020 klo 21:25

Nokian Voimisteluseurassa harjoittelee esivalmennusryhmissä sekä joukkuevoimistelun että kilpa-aerobicin harrastajia. Molemmissa lajeissa vaaditaan niin notkeutta kuin voimaakin. Tänä keväänä esivalmennusryhmissä on saatu lisäbuustia liikkuvuus- ja voimaharjoitteluun  Gorillasports.fi –verkkokaupan nilkkapainoista. 

Nilkkapainot ovat toimineet hyvin niin lämmittelyjen dynaamisissa venyttelyissä kuin voimaharjoittelun lisäpainoinakin. Nilkkapainot ovat olleet monien valmentajien toiveena hankinnoissa ja onkin mahtavaa, että pääsimme nyt tekemään yhteistyötä Gorillasportin nettikaupan kanssa. Heidän valikoimastaan löytyy laajasti välineitä kaikenlaiseen harjoitteluun niin kotona kuin salillakin. Gorillasports auttaa tekemään reenistä parhaan mahdollisen ja valikoimaa kasvatetaan aina tarpeen mukaan. Mikäli kaipaat lisää haastetta harjoitteluun, tutustu Gorillasportsin valikoimaan 

Valmentajien mielestä nilkkapainoilla sai helposti tehostettua treeniä kuin treeniä ja niitä voi hyödyntää laajasti eri-ikäisten harjoituksissa. Huomioithan kuitenkin, että väärin käytettynä nilkkapainoista on enemmän haittaa kuin hyötyä. On siis hyvä perehtyä etukäteen minkälaisia harjoitteita nilkkapainoilla kannattaa tehdä ja lisätä vastusta pikku hiljaa harjoituksiin.  Nilkkapainoja on saatavilla eri kokoisina ja eri värisinä. Painoissa on pehmusteet, jotka suojaavat nilkkaa ja antavat mahdollisuuden liikkua mukavasti. Nilkkapainoja voit ostaa suoraan itsellesi täältä. Iso kiitos vielä Gorillasports:lle yhteistyöstä ja tehokasta treenikevättä kaikille!