TIEDOTE

28.3.2020

Tervehdys Nokian Voimisteluseurasta,

Maailmalla myllertävän koronaviruspandemian (COVID-19) vuoksi elämme tällä hetkellä erittäin haastavia aikoja. Urheiluseurat ympäri Suomea kärsivät suuresti koronaviruksen takia. Jokaisesta seurasta löytyy varmasti henkilöitä, ovatpa he sitten palkkatyöläisiä tai vapaaehtoisina mukana seuratoiminnassa, jotka valvovat öitä yrittäessään löytää omalle seuralleen niitä oikeita ratkaisuja juuri tähän hetkeen.

Jokainen seuramme jäsen, työntekijä, vapaaehtoinen ja heidän perheensä ovat meille tärkeitä ja haluamme, että kaikki pysyvät terveinä ja turvassa näinä vaikeina aikoina. Siksi ensimmäinen tekemämme iso päätös oli, että Nokian Voimisteluseuran koko toiminta keskeytettiin 13.3-14.4 väliseksi ajaksi kaikkien yhteisen terveydellisen edun nimissä.

Liikuntaa ei kuitenkaan ole syytä lopettaa kokonaan, vaan sen täytyy tapahtua turvallisesti koronavirustilanne ja hallituksen suositukset sekä linjaukset huomioiden. Koronaviruksen leviämisen estämiseksi on vältettävä ryhmiä ja kokoontumisia THL:n ja hallituksen ohjeistuksen mukaisesti.  Sen vuoksi olemme päättäneet siirtyä kilparyhmien kanssa 30.3 alkaen uuteen peruskuntokauteen videovalmennuksen avulla. Lajivastaavat tiedottavat ja opastavat, miten toimia.

Jotta seuramme pysyisi toimintakykyisenä, veloitetaan kuukausimaksut edelleen täysimääräisinä. Emme valitettavasti pysty tässä tilanteessa tekemään kilpamaksujen palautuksia, mutta kuten aiemmin kerroimme tulemme hyvittämään ne tulevissa harjoitusmaksuissa. Paras ja elintärkeä tukenne tässä haastavassa tilanteessa onkin, että maksatte kuukausimaksunne ajallaan sekä suoritatte jo avoimena olevat maksunne (erääntyneet kuukausimaksut, kisapuku- sekä muut vaatetilaukset) seuran tilille mahdollisimman pikaisesti. Vaikka harjoituksia ei pidetä hallilla entiseen tapaan, pysyvät seuran kiinteät kulut silti samoina. Otathan yhteyttä laskutukseen hyvissä ajoin, jos maksujen kanssa on haasteita. Kaikkeen uskomme aina löytyvän ratkaisun.

Toinen iso päätös minkä seura joutui tekemään oli lomauttaa harrastekoordinaattorimme 1.4 alkaen. Lomautus on voimassa toistaiseksi.

Kukaan ei tällä hetkellä osaa sanoa, miten tilanne tulee koronaviruksen osalta etenemään. Me toivomme, kuten kaikki muutkin, että tilanne ei jatkuisi kovinkaan kauan, vaan normalisoituisi. Näin pääsisimme taas tuttuun arkirytmiin ja jäsenemme harrastuksiensa pariin.

Muistakaa huolellinen käsihygienia ja pidetään toisistamme huolta, yhdessä selviämme tästäkin. Isot kiitokset kaikille tuestanne jo etukäteen sekä tsemppiä kaikille videovalmennustreeneihin ja arjen haasteisiin!!

Hyvää viikonloppua toivottaen

Nokian Voimisteluseuran johtokunta