Koronainfo 7.1.2022

7.1.2022

Nokian voimisteluseura noudattaa THL:n, Aluehallintoviraston ja Nokian kaupungin linjauksia lasten- ja nuorten harrastustoiminnan osalta.

Noudatamme 7.1.2022 Aluehallintovirastolta saatua päätöstä. Sisäliikuntatiloissa sallitaan ammattiurheilu sekä vuonna 2003 ja sen jälkeen syntyneiden lasten ja nuorten ohjattu harrastus- ja ottelutoiminta ilman yleisöä.

Turvallisuus:

• Vain oireettomana harjoituksiin
  • Tullessasi NVS-hallille, pesethän kätesi ja käytät käsidesiä. Huolehditaan yhdessä hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta
  • Tulethan tunneille valmiiksi sisäliikuntavaatteisiin pukeutuneena. Vältämme tarpeetonta pukuhuoneiden käyttöä.
  • Odotathan lastasi ulkotiloissa. Lisäämme ohjaajaresurssia avuksi pienten pukuhuonetiloihin. Autamme pukemisessa ja riisumisessa.
  • Suosittelemme kaikkien yli 12-vuotiaiden käyttävän maskia harjoituksiin tullessa ja sieltä lähtiessä.
  • Valmentajat käyttävät maskia sisäliikuntatiloissa ohjatessaan lapsia ja nuoria.
  • Toimitaan terveysturvallisesti. Vältetään turhaa lähikontaktia toisen kanssa, pyritään noudattamaan turvavälejä
  • Tehostamme hygieniatoimia NVS hallilla desinfioimalla pintoja tehostetusti

Nokian voimisteluseuran lupaus:

Mikäli toimintamme keskeytyy koronaviruksen takia, niin pyrimme järjestämään korvaavia tunteja ulkotiloissa sekä etäyhteyksien välityksellä. Pidämme tärkeänä että lasten- ja nuorten harrastustoiminta jatkuisi koronasta huolimatta ja lapsilla säilyisi liikunnan tuoma ilo ja riemu.

Ystävällisin terveisin,

Nokian voimisteluseuran johtokunta