BC NOKIAN JA NVS:N KESÄLEIRI

Kesän paras aloitus on täällä taas!

BC Nokia ja Nokian Voimisteluseura järjestävät tänäkin vuonna suositun liikunnallisen kesäleirin 7-11-vuotiaille lapsille. Leiri pidetään koululaisten ensimmäisellä kesälomaviikolla eli 3.-7.6.2019

Leirin pääpaikkana toimii Nokian Lukio. Muut leirillä käytettävät liikuntapaikat löytyvät lähiympäristöstä, mm. urheilukentät, uimaranta. Leiri on tarkoitettu kaikille 2008-2012 syntyneille lapsille. Ohjattua toimintaa on päivittäin klo 9.00-15.00. Halutessaan lapsen voi tuoda leirille jo klo 8.00 ohjaajan valvontaan.

Leirillä liikutaan ja leikitään monipuolisesti eri pelien, leikkien ja lajien parissa sekä ulkona että sisällä. Leiriohjelmassa mm. freegymiä, koripalloa, volttikoulua, uintia ja pihapelejä. Ohjaajina toimivat BC Nokian ja NVS:n koulutetut ohjaajat.

Leirin hinta 135€. Hinta sisältää päivittäisen lämpimän lounaan, välipalan, ohjatun leiritoiminnan, tapaturmavakuutuksen ja juomapullon.

Lisätietoja leiristä:

Ronja Heikkilä / harrasteliikunta(at)nokianvoimisteluseura.fi

Henri Hirvikoski / henri.hirvikoski(at)bcnokia.com

Ilmoittautuminen tapahtuu 4.3.-13.5. välisenä aikana Nokian Voimisteluseuran jäsenohjelman kautta. Alta löydät ohjeet ilmoittautumiseen.

NOKIAN VOIMISTELUSEURAN JÄSENOHJELMAAN REKISTERÖITYNEET HENKILÖT

Lomakkeen täyttöön pääset alla olevasta osoitteesta:

Voit täyttää leiri-ilmoittautumisen vanhemman kirjautumisen kautta tai mikäli lapsi on rekisteröity alikäyttäjäksi, voit täyttää leiri-ilmoittautumisen kirjautumalla lapsen tiedoilla jäsentietoon.

REKISTERÖITYMÄTTÖMÄT HENKILÖT

Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt Nokian Voimisteluseuran jäsenohjelmaan, pääset rekisteröitymislomakkeeseen alla olevasta osoitteesta:

Rekisteröitymisen jälkeen voit sisäänkirjautumalla pääset suoraan lomakkeen täyttöön. Rekisteröityminen tehdään vanhemman tiedoilla.

Rekisteröityminen NVS:n jäsenohjelmaan ei tarkoita Nokian Voimisteluseuran jäsenyyttä, eikä jäsenyyttä vaadita kesäleirille ilmoittautumiseen.

Osallistujille lähetetään tarkempi info leiristä ilmoittautumisen päätyttyä.