HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

60 min/viikko

140€/kausi

160€/kausi

+ jäsenmaksu 20€/vuosi (alle 14-vuotiaat) / 35€/vuosi (yli 14-vuotiaat)

Sisaralennus: Jos useampi lapsi samasta perheestä ilmoittautuu harrasteryhmään, saa edullisemmasta harrastusmaksusta 15:n prosentin alennuksen. Alennuksen saadakseen tulee olla yhteydessä seuran laskutukseen. Yhteystiedot löydät täältä.

Hinnat sisältävät 17 jumppakertaa (poislukien pyhäpäivät), joista yksi on seuran joulu-/kevätnäytös. Harrasteliikunnan tunnit pitävät lomaa koulujen loma-aikojen mukaan syys- ja talvilomalla. Mahdolliset peruutetut tunnit korvataan erikseen ilmoitettuna aikana, joka voi olla myös lomaviikolla. Syyskauden 2022 kesto on 15.8.-11.12. Kevätkauden 2023 kesto on 16.1.-14.5.

ILMOITTAUTUMINEN

Harrastetunneille ilmoittaudutaan MyClubissa. MyClub on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa. MyClubista löytyy myös mobiilisovellus, jonka voi ladata maksutta sovelluskaupasta.

OHJEET ILMOITTAUTUMISEEN

1. Klikkaa yllä olevaa MyClub-painiketta. (Huom! Suosittelemme käyttämään nettiselainta.)
2. Valitse ryhmä, johon haluat ilmoittautua.
3. Klikkaa ryhmän kohdalta “ilmoittaudu”.
4. Jos sinulla on jo MyClub-tunnukset, klikkaa “kirjaudu sisään”.
5. Täytä lomake tarkasti ja klikkaa sivun alareunasta “seuraava”, kunnes viimeisellä sivulla voit vahvistaa ilmoittautumisen klikkaamalla “vahvista”.
6. Nyt olet ilmoittautunut Nokian voimisteluseuran tunnilla, tervetuloa!

Kaikki tietoliikenne on MyClubissa suojattua, ja salasanat ovat järjestelmässä vahvasti salattuja. Lisää ohjeita myClubin käyttöön löydät täältä!

Huom! Perheliikuntaryhmään ilmoittaudutaan ainoastaan lapsen tiedoilla. Ryhmämaksuun sisältyy yhden huoltajan osallistuminen tunneille, mutta huoltajan ei tarvitse tehdä erillistä ilmoittautumista. Lapsen ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoihin voi laittaa lapsen mukana tunneille pääasiallisesti osallistuvan huoltajan nimen.

Ilmoittautumisen ongelmatilanteissa olethan yhteydessä seuran liikuntakoordinaattoriin!

PERUUTUSEHDOT

Ryhmään ilmoittautuminen ja lasku on mahdollista peruuttaa 7 päivää jumppakauden alkamisen jälkeen, eli 1. jumppakerta on ilmainen kokeilukerta. Jos ilmoittautuu ryhmään jumppakauden ollessa käynnissä, peruutusmahdollisuus on 7 päivää ilmoittautumisesta. Ilmoittautumisen peruuttaminen tulee tehdä kirjallisesti seuran laskutuksen sähköpostiin.

Pelkkä ryhmästä poisjäänti ei ole ilmoittautumisen peruutus.

Harjoitus- ja/tai kausimaksua ei palauteta kesken kauden lopettaneille. Poikkeuksena loukkaantuminen ja paikkakunnalta muutto, josta tulee toimittaa selvitys seuralle. Loukkaantumistilanteessa edellytämme lääkärintodistusta tai muuta riittävää selvitystä terveydentilasta, jonka perusteella teemme tapauskohtaisen harkinnan. Ilmoitathan asiasta seuran laskutukseen.

Harrasteryhmäläisten kauden kesto on 17 jumppakertaa, joista 1 on seuran joulu- tai kevätnäytös ja kaudella peruuntuneet jumppakerrat korvataan erikseen ilmoitettuna ajankohtana.

Satunnaisia poissaoloja ei hyvitetä eikä niitä voi korvata toisessa ryhmässä. Pidemmissä sairas- tai loukkaantumistapauksissa harjoitusmaksusta voi saada hyvitystä terveydenhoitajan tai lääkärintodistusta vastaan. Tässä tapauksessa olethan yhteydessä seuran johtokuntaan. Juhlapyhien ja koulujen omien tapahtumien takia peruttuja harjoituksia seura ei ole velvollinen korvaamaan. Jos peruminen johtuu seuran omasta toiminnasta, korvaamme sen myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

FORCE MAJEURE JA POIKKEUSTILANTEET

Nokian Voimisteluseura ry:llä on oikeus peruuttaa harjoitukset tai kilpailutapahtuma sellaisten olosuhteiden vuoksi, joihin seura ei voi vaikuttaa (Force Majeure esim. maan laajuinen epidemia/pandemia, lakko, tulipalo, sota, sään aiheuttamat katkokset toiminnassa tsm.) ja siten maksettuja harjoitus- ja osallistumismaksuja ei palauteta.