OHJAAJAT

Nokian Voimisteluseuran ohjaajat ovat ohjattaviaan huomioivia, kannustavia ja osaavia, Suomen Voimisteluliiton kouluttamia ohjaajia. Seura tukee ja kannustaa ohjaajia kehittämään omaa osaamistaan. Ohjaajistoomme kuuluu monipuolisia osaajia tanssi- ja voimistelutaustalla.

Olen Ida Olli, ja toimin Nokian Voimisteluseurassa ohjaajana sekä harrastekoordinaattorina. Olen toiminut apuvalmentajana vuodesta 2019 sekä harrastekoordinaattorina syksystä 2023 asti. Keväällä 2024 aloitin vastuuohjaajana. Aloitin itse voimistelun ollessani 10-vuotias. Parasta ohjaamisessa on nähdä lasten ilo sekä rohkeus ylittää itsensä. Pyrin ohjaajana olemaan helposti lähestyttävä ja kannustava. Haluan luoda sellaisen harrastusymäristön, jossa niin onnistumiset kuin epäonnistumisetkin ovat sallittuja, ja kaikilla on kiva fiilis tulla tunnille.

Minun nimeni on Oona Luontila, olen syntynyt vuonna 2005 ja olen apuohjannut vuodesta 2019 lähtien. Olen aikaisemmin harrastanut telinevoimistelua ja kilpa-aerobicia. Ohjaajana olen kannustava ja rauhallinen. Haluan, että valmennettavat kehittyvät ja kaikilla on mukava olla jumpilla. Päädyin ohjaamaan aerobicin kautta, ja sen lopettamisen jälkeen jatkoin apuohjaamista.

Olen Aino Sandell ja olen syntynyt vuonna 2005. Aloitin ohjaamisen vuonna 2023. Ensin olin ohjaajana kesäleirillä, ja siitä innostuneena halusin lähteä myös ohjaamaan. Itse en ole harrastanut voimistelua, mutta olen tanssinut melkein 10 vuotta. Olen apuvalmentanut myös koripalloa, ja siitä olen saanut kokemusta ohjaamisesta.

Ohjaajana pyrin kannustamaan parhaani mukaan. Kiinnitän huomiota siihen, että tunneillani on mukava ja rento tunnelma, ja ettei kenellekään tule ulkopuolinen olo. Haluan, että lapset pääsevät kokemaan mahdollisimman paljon onnistumisen tunteita. Ohjaamisessa parasta on se, kun näkee lasten kehittyvän ja onnistuvan. Se ilo, mikä heiltä tulee onnistuessaan, on parasta.

Olen Nelli Vänni, ja olen toiminut apuohjaajana vuodesta 2022 lähtien ja vastuuohjaajana vuodesta 2024. Omaa voimistelutaustaa on reilut 10 vuotta. Harrastamisen lopetettuani halusin jatkaa jotenkin voimistelun parissa, joten päädyin ohjaajaksi. Ohjaamisessa parasta on lasten kehityksen seuraaminen, heidän innokkuutensa sekä positiivinen energiansa.

APUOHJAAJAT