OHJAAJAT

Nokian Voimisteluseuran ohjaajat ovat ohjattaviaan huomioivia, kannustavia ja osaavia, Suomen Voimisteluliiton kouluttamia ohjaajia. Seura tukee ja kannustaa ohjaajia kehittämään omaa osaamistaan. Ohjaajistoomme kuuluu monipuolisia osaajia tanssi-, kamppailulaji- ja voimistelutaustalla.

APUOHJAAJAT

Olen Emilia Yli-siurunen. Olen syntynyt vuonna 2007 ja ohjannut vuodesta 2021 lähtien. Oma harrastustaustani on joukkuevoimistelu vuodesta 2016 alkaen. Ohjaajana olen vastuullinen ja kannustava sekä positiivinen. Kiinnitän ohjatessa huomiota kaikkien huomioimiseen ja mukavaan ilmapiiriin. Ohjattavani kuvailevat minua iloisena, pirteänä ja mukavana sekä auttavaisena. Joukkuevoimistelun pariin eksyin kavereiden kautta ja ohjaamiseen taas seurassa voimistelemisen myötä.

Olen Alina Tallinen ja olen syntynyt vuonna 2004. Olen ohjannut 2021 vuodesta lähtien harrastepuolella. Olen harrastanut jumppaa kaksi vuotta ja tanssia yhteensä neljä vuotta. Olen ohjaajana huomaavainen, aktiivinen, tsemppaava ja huumorintajuinen. Ohjaajana kiinnitän huomiota tunneilla tekemiseen ja ohjattavien aktiivisuuteen. Ohjattavani luultavasti kuvailisivat minua kuuntelevana, luotettavana ja auttavana ohjaajana. Aloin ohjaamaan, kun näin ilmoituksen ja kiinnostuin heti taustani ja mielenkiinnon kohteideni vuoksi. Tykkään myös paljon touhuilla ja toimia lasten kanssa, joten sekin innoitti ohjaamaan.

Minun nimeni on Oona Luontila, olen syntynyt vuonna 2005 ja olen apuohjannut vuodesta 2019 lähtien. Olen aikaisemmin harrastanut telinevoimistelua ja kilpa-aerobicia. Ohjaajana olen kannustava ja rauhallinen. Haluan, että valmennettavat kehittyvät ja kaikilla on mukava olla jumpilla. Päädyin ohjaamaan aerobicin kautta, ja sen lopettamisen jälkeen jatkoin apuohjaamista.