HARRASTELIIKUNTA

SYKSY 2022!

Syksyn harrastekalenteri julkaistaan kesäkuun lopulla ja

ILMOITTAUTUMINEN aukeaa 27.7. klo 12:00.

Syyskausi starttaa viikolla 33 ja päättyy viikolle 49.

TERVETULOA MUKAAN!

Nokian Voimisteluseura tarjoaa monipuolista ja laadukasta harrastustoimintaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Voimistelu on hauska ja monipuolinen harrastus, jonka parissa pääsee haastamaan itsensä ja kehonsa. Lajin parissa kehittyy niin notkeus, voima kuin koordinaatiokin. Voimistelun iloa ja riemua voit kokea eri puolilla Nokiaa.

Kaikissa harrasteryhmien toimintaan liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä:

Liikuntakoordinaattori/Milla Juvankoski

harrasteliikunta@nokianvoimisteluseura.fi

puh: 0451607307

Täältä löydät seuramme ohjaus- ja valmennuslinjauksen

Tervetuloa harrasteliikunnan syyskauden toimintaan mukaan!

Nyt on tärkeää pitää huolta hyvästä hygieniasta ja noudattaa näitä yhteisiä ohjeistuksia, jotta voimme jokainen luoda itsellemme ja muille seuramme jäsenille turvallisen tavan harrastaa, liikkua ja nauttia liikunnan riemusta!

Noudatathan yhteisiä ohjeistuksia seuramme toimintaan liittyen:

• Tulethan seuramme tunnille ainoastaan täysin terveenä.
  • Pidä huolta hyvästä hygieniasta. Pese käsiä perusteellisesti ja usein, älä koske kasvojasi. Jos yskit tai aivastat, tee se kyynärpäähän, hihaan tai paperiliinaan.
  • Varaa riittävästi aikaa tunneille saapumiseen. Pukuhuoneissa ja käytävillä joudutaan mahdollisesti rajoittamaan yhtäaikaista oleskelua ja tämä voi aiheuttaa jonottamista.
  • Muista turvavälit, myös pukuhuoneissa ja peseytyessäsi. Pidä vähintään 1,5 metrin etäisyys muihin paikalla olijoihin.
  • Jos olet matkustanut ulkomailla, pidäthän omaehtoisen kahden viikon karanteenin ennen kuin osallistut taas seuramme toimintaan.

Seuraamme kaikessa toiminnoissa viranomaisten ja Suomen Voimisteluliiton

ohjeistuksia, ja päivitämme ohjeistuksia tarvittaessa.