HARRASTELIIKUNTA

Nokian Voimisteluseura tarjoaa monipuolista ja laadukasta harrastustoimintaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Voimistelu on hauska ja monipuolinen harrastus, jonka parissa pääsee haastamaan itsensä ja kehonsa. Lajin parissa kehittyy niin notkeus, voima kuin koordinaatiokin. Voimistelun iloa ja riemua voit kokea eri puolilla Nokiaa.

Kaikissa harrasteryhmien toimintaan liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä seuran harrastekoordinaattori Ronja Heikkilään, harrasteliikunta(a)nokianvoimisteluseura.fi

Tervetuloa harrasteliikunnan syyskauden toimintaan mukaan!

Tänä syksynä on tärkeää pitää huolta hyvästä hygieniasta ja noudattaa näitä yhteisiä ohjeistuksia, jotta voimme jokainen luoda itsellemme ja muille seuramme jäsenille turvallisen tavan harrastaa, liikkua ja nauttia liikunnan riemusta!

Noudatathan yhteisiä ohjeistuksia seuramme toimintaan liittyen:

• Tulethan seuramme tunnille ainoastaan täysin terveenä.
  • Pidä huolta hyvästä hygieniasta. Pese käsiä perusteellisesti ja usein, älä

koske kasvojasi. Jos yskit tai aivastat, tee se kyynärpäähän, hihaan tai

paperiliinaan.

• Varaa riittävästi aikaa tunneille saapumiseen. Pukuhuoneissa ja käytävillä

joudutaan mahdollisesti rajoittamaan yhtäaikaista oleskelua ja tämä voi

aiheuttaa jonottamista.

• Muista turvavälit, myös pukuhuoneissa ja peseytyessäsi. Pidä vähintään 1,5

metrin etäisyys muihin paikalla olijoihin.

• Mikäli seuramme tunneilla on yhteisiä välineitä käytössä, desinfioidaan ne

jokaisen käytön jälkeen. Tuntien lopussa on varattu aikaa välineiden

puhdistamiselle.

• Jos olet matkustanut ulkomailla, pidäthän omaehtoisen kahden viikon

karanteenin ennen kuin osallistut taas seuramme toimintaan.

Seuraamme kaikessa toiminnoissa viranomaisten ja Suomen Voimisteluliiton

ohjeistuksia, ja päivitämme ohjeistuksia tarvittaessa.