Jumppakalenteri kevät 2019

 

Aikuisten harrasteryhmät kevät 2019
PäiväKloRyhmäPaikkaKausi alkaaOhjaaja
Maanantai17.30-18.15Allas-lavisUimahallin terapia-allas07.01.Laura Jokinen
Torstai20.00-21.00Aikuisten temppuiluHarjuniityn monitoimihalli10.01.Ronja Heikkilä

 

Ilmoittautumiset kevään ryhmiin aukeavat ma 17.12. Mukaan ryhmiin voit lmoittautua täältä.

Hiihtolomalla viikolla 9 25.02.- su 03.03. ei pidetä ryhmiä

Aikuisten temppuilu

Nyt on tarjolla rentoa reenaamista! Yhtä monipuolista ja kehittävää tuntia on vaikea löytää. Aikuisten voimistelussa taitojaan telineille pääsevät kokeilemaan niin ensikertalaiset kuin kokeneemaatkin jumpparit. Tunnilla tehdään monipuolisia lihaskunto- ja liikkuvuusharjoituksia eri telineitä apuna käyttäen. Tunnilla liikkeitä voi tehdä oman taitotasonsa mukaan ja asiantunteva ohjaaja pitää huolen siitä, että jokaiselle löytyy sopivan haastavaa tekemistä. Tunnilla kehittyy niin tasapaino, syvät lihakset, liikkuvuus kuin koordinaatiotakin. Tehokas ja monipuolinen treeni on taattu. 

 

Allas-Lavis® on vesiliikuntaa parhaimmillaan. Allas-Laviksessa yhdistyvät vesiliikunnan hyödyt tanssiliikunnan iloon. Lavatanssimusiikin soidessa nostetaan sykettä ja vahvistetaan lihaksia veden vastusta apuna käyttäen.

Allas-Laviksessa saat kaikki vesiliikunnan hyödyt. Liikuntamuotona vesijumppa soveltuu kaikille. Vesi kannattaa kehoa painosta riippumatta ja antaa tehokkaan vastuksen,kuitenkaan niveliä rasittamatta. Vesiliikunta rentouttaa, lisää lihasten voimaa, kehittää kestävyyskuntoa ja hapenottokykyä.