Ilmoittautuminen

Mikäli sinulla on ongelmia ilmoittautumisessa, voit olla yhteyksissä harrasteliikunta@nokianvoimisteluseura.fi tai p.045 160 7307.

1. REKISTERÖITYMINEN JÄSENREKISTERIIN

Uusien harrastajien on ensiksi rekisteröidyttävä jäsenrekisteriimme osoitteessa https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx?sid=453

Alaikäisen harrastajan huoltaja rekisteröityy omilla tiedoillaan rekisteriin. Tämän jälkeen "Omat tietot"-sivulla huoltaja voi lisätä lapsen alikäyttäjäkseen, kohdasta "Uuden alikäyttäjän rekisteröinti". Voit lisätä useampia alikäyttäjiä. Lapsen sähköpostiosoitteeksi kirjataan aina huoltajan sähköposti, jotta ryhmän ohjaajan tiedotteet tulevat perille.

Huom! Jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt, käytäthän joka kerralla samoja tunnuksia. Mikäli olet unohtanut salasanasi, älä rekisteröidy uudelleen vaan valitse sisäänkirjautumissivulta kohta "Unohditko salasanan?".

2. ILMOITTAUTUMINEN

Kun olet kirjautunut sisään jäsenrekisteriin, valitse vasemman laidan valikosta "Ilmoittautuminen" ja tämän jälkeen valitse ilmoitettava henkilö. Järjestelmä näyttää ryhmät, joista voi valita haluamansa vaihtoehdon. Mikäli olet ilmoittamassa alikäyttäjääsi ryhmään, muistathan valita oikean henkilön, koska järjestelmä näyttää vain ne ryhmät, joiden ikäryhmään ilmoitettava henkilö kuuluu. Mikäli ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle.

Ilmoittautumisen yhteydessä järjestelmä luo laskun automaattisesti ja lähettää sen huoltajan sähköpostiin. Harjoitusmaksu sisältää seuran jäsenyyden ryhmän toiminta-ajalta.

3.PERUUTUSEHDOT

Ryhmään ilmoittautuminen ja lasku on mahdollista peruuttaa 7 päivää jumppakauden alkamisen jälkeen, eli 1. jumppakerta on ilmainen kokeilukerta. Jos ilmoittautuu ryhmään jumppakauden ollessa käynnissä, peruutusmahdollisuus on 7 päivää ilmoittautumisesta. Ilmoittautumisen peruuttaminen tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen: laskutus(a)nokianvoimisteluseura.fi.

Pelkkä ryhmästä poisjäänti ei ole ilmoittautumisen peruutus.

Harjoitus- ja/tai kausimaksua ei palauteta kesken kauden lopettaneille. Poikkeuksena loukkaantuminen ja paikkakunnalta muutto, josta tulee toimittaa selvitys seuralle. Loukkaantumistilanteessa edellytämme lääkärintodistusta tai muuta riittävää selvitystä terveydentilasta, jonka perusteella teemme tapauskohtaisen harkinnan. Ilmoitathan asiasta laskutus@nokianvoimiesteluseura.fi

Satunnaisia poissaoloja ei hyvitetä eikä niitä voi korvata toisessa ryhmässä. Juhlapyhien ja koulujen omien tapahtumien takia peruttuja harjoituksia seura ei ole velvollinen korvaamaan. Jos peruminen johtuu seuran omasta toiminnasta, korvaamme sen myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Paitsi harrasteryhmäläisten kauden kesto on 15 jumppa kertaa, joista 1 on seuran joulu- tai kevätnäytös ja kaudella peruuntuneet jumppakerrat korvataan erikseen ilmoitettuna ajankohtana.

Force Majeure ja poikkeustilanteet

Nokian Voimisteluseura ry:llä on oikeus peruuttaa harjoitukset tai kilpailutapahtuma sellaisten olosuhteiden vuoksi, joihin seura ei voi vaikuttaa (Force Majeure esim. maan laajuinen epidemia/pandemia, lakko, tulipalo, sota, sään aiheuttamat katkokset toiminnassa tsm.) ja siten maksettuja harjoitus- ja osallistumismaksuja ei palauteta.

Käytättehän viitenumeroa maksaessanne, vain näin varmistamme, että maksu kohdistuu oikealle laskulle.

Mikäli laskusta joudutaan lähettämään maksumuistutus, perimme siitä laskutuslisän 5,00€.

Toiseen maksumuistutukseen lisäämme toimisto-, järjestelmä- ja palvelukuluja 30,00€.

Mikäli haluat lisää maksuaikaa laskuille, ole yhteydessä seuran laskutukseen laskutus@nokianvoimisteluseura.fi hyvissä ajoin ennen laskun erääntymistä.

Huom! Perheliikuntaryhmään ilmoittaudutaan ainoastaan lapsen tiedoilla. Ryhmämaksuun sisältyy yhden huoltajan osallistuminen tunneille, mutta huoltajan ei tarvitse tehdä erillistä ilmoittautumista. Lapsen ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoihin voi laittaa lapsen mukana tunneille pääasiallisesti osallistuvan huoltajan nimen.

Ongelmatilanteissa olethan yhteydessä seuran harrastekoordinaattoriin: harrasteliikunta(a)nokianvoimisteluseura.fi