Ilmoittautuminen

Harrasteryhmien ilmoittautumisiin liittyvissä kysymyksissä auttaa harrastekoordinaattori Ronja Heikkilä, p.045 160 7307, harrasteliikunta@nokianvoimisteluseura.fi

1. REKISTERÖITYMINEN JÄSENREKISTERIIN

Uusien harrastajien on ensiksi rekisteröidyttävä jäsenrekisteriimme osoitteessa https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx?sid=453

Alaikäisen harrastajan huoltaja rekisteröityy omilla tiedoillaan rekisteriin. Tämän jälkeen "Omat tietot"-sivulla huoltaja voi lisätä lapsen alikäyttäjäkseen, kohdasta "Uuden alikäyttäjän rekisteröinti". Voit lisätä useampia alikäyttäjiä. Lapsen sähköpostiosoitteeksi kirjataan aina huoltajan sähköposti, jotta ryhmän ohjaajan tiedotteet tulevat perille.

Huom! Jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt, käytäthän joka kerralla samoja tunnuksia. Mikäli olet unohtanut salasanasi, älä rekisteröidy uudelleen vaan valitse sisäänkirjautumissivulta kohta "Unohditko salasanan?".

2. ILMOITTAUTUMINEN

Kun olet kirjautunut sisään jäsenrekisteriin, valitse vasemman laidan valikosta "Ilmoittautuminen" ja tämän jälkeen valitse ilmoitettava henkilö. Järjestelmä näyttää ryhmät, joista voi valita haluamansa vaihtoehdon. Mikäli olet ilmoittamassa alikäyttäjääsi ryhmään, muistathan valita oikean henkilön, koska järjestelmä näyttää vain ne ryhmät, joiden ikäryhmään ilmoitettava henkilö kuuluu. Mikäli ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle.

Ilmoittautumisen yhteydessä järjestelmä luo laskun automaattisesti ja lähettää sen huoltajan sähköpostiin. Harjoitusmaksu sisältää seuran jäsenyyden ryhmän toiminta-ajalta.

Ensimmäinen jumppakerta on ilmainen kokeilukerta ja ilmoittautuminen on mahdollista peruuttaa 7 päivän kuluessa kauden alkamisen jälkeen. Ilmoittautumisen peruuttaminen tulee aina tehdä kirjallisesti osoitteeseen: toimisto(a)nokianvoimisteluseura.fi. Pelkkä ryhmästä poisjäänti ei ole ilmoittautumisen peruutus.

Huom! Aiemmista kausista poiketen, Perheliikuntaryhmään ilmoittaudutaan ainoastaan lapsen tiedoilla. Ryhmämaksuun sisältyy yhden huoltajan osallistuminen tunneille, mutta huoltajan ei tarvitse tehdä erillistä ilmoittautumista. Lapsen ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoihin voi laittaa lapsen mukana tunneille pääasiallisesti osallistuvan huoltajan nimen.

Ongelmatilanteissa olethan yhteydessä seuran toimistoon: toimisto(a)nokianvoimisteluseura.fi