Infosivu

ILMOITTAUTUMINEN

Jäsenrekisteriin tulee rekisteröityä huoltajan tiedoilla, jonka jälkeen lapsi lisätään alikäyttäjäksi "Omat tiedot" -sivulla. Näin harjoitusmaksulasku sekä ryhmää koskevat tiedotteet ohjautuvat oikeaan osoitteeseen huoltajan sähköpostiin.Harjoitusmaksu sisältää seuran jäsenmaksun ja tapaturmavakuutuksen ryhmän toiminta-ajalta.

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen ja laskun. Lasku tulee maksaa eräpäivään mennessä. Ensimmäinen harjoituskerta on ns. tutustumiskerta, jonka jälkeen paikan voi vielä perua veloituksetta. Ilmoittautuminen ja lasku on mahdollista peruuttaa 7 päivää jumppakauden alkamisen jälkeen. Jos ilmoittautuu ryhmään jumppakauden ollessa käynnissä, peruutusmahdollisuus on 7 päivää ilmoittautumisesta. Ilmoittautumisen peruuttaminen tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen: laskutus(a)nokianvoimisteluseura.fi.

Mikäli ryhmään ei ilmoittaudu riittävää määrää osallistujia, pyritään ryhmiä yhdistämään ja ehdotetaan ilmoittauneille muita vaihtoehtoja. Harrastekoordinaattori on hyvissä ajoin yhteyksissä, jos näyttää siltä että ryhmään ei saada tarpeeksi osallistujia. Ryhmien minimikoot vaihtelevat ryhmän mukaan. Jos ryhmän minimi osallistujamäärä ei täyty kauden alussa, joudutaan ryhmä perumaan.

IKÄSUOSITUKSET

Lasten ryhmien ikärajat ovat pääosin suosituksia ja myös hieman vanhemmat tai nuoremmat lapset voivat ilmoittautua ryhmiin perheen oman harkinnan mukaan.

KEVÄTKAUDEN KESTO

Harrasteryhmät aloittavat viikolla 3 eli ma 13.1. alkaen ja ryhmät päättyvät viikolla 17 eli ma 20.4.- su 26.4.2020 Ryhmät eivät kokoonnu koulujen talvilomaviikolla. Mahdolliset peruutukset korvataan erikseen ilmoitettuna ajankohtana (myös talvilomalla voi olla korvaavia kertoja)

Harrasteryhmien harjoitusmaksuun sisältyy 15 harjoituskertaa. Kevätnäytös on yksi harjoituskerta niillä ryhmillä, jotka esiintyvät näytöksessä. Mahdolliset peruutukset korvataan erikseen ilmoitettuna ajankohtana.

VARUSTEET

Harjoituksiin vaatetukseksi sopivat joustavat sisäliikuntavaatteet, esim. T-paita ja shortsit/legginsit tai voimistelupuku. Salissa liikutaan paljain varpain tai voimistelutossuilla. Purkat ja korut eivät kuulu jumppatunnille ja pitkät hiukset tulee olla sidottuina. Juomapullon voi ottaa tunnille mukaan.

Vessassa käynti on hyvä muistaa ennen tunnin alkua.

VAKUUTUS

Harrastemaksuihin sisältyy tapaturmavakuutus, joka korvaa harjoituksissa sattuneiden tapaturmien hoitokuluja kuitteja vastaan. Vahingon sattuessa olethan yhteydessä harrastekoordinaattoriin: harrasteliikunta(a)nokianvoimisteluseura.fi vakuutusnumeron saamiseksi.

Huomioithan, että voimistelijan tiedot tulee olla ilmoittautumisjärjestelmässä ja harjoitusmaksun tulee olla maksettuna, jotta vakuutus on voimassa.

POISSAOLOT

Taidot kehittyvät parhaiten säännöllisesti harjoituksiin osallistumalla, jolloin harrastus myös tuntuu mielekkäämmältä.

Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa erikseen. Pidemmistä poissaoloista on hyvä ilmoittaa joko suoraan ryhmän ohjaajalle tai harrastekoordinaattorille: harrasteliikunta(a)nokianvoimisteluseura.fi

Pidemmissä sairas- tai loukkaantumistapauksissa harjoitusmaksusta voi saada hyvitystä terveydenhoitajan tai lääkärintodistusta vastaan. Tässä tapauksessa olethan yhteydessä seuran laskutukseen: laskutus(a)nokianvoimisteluseura.fi