Lasten liikunta

Ilmoittautuminen kevään 2019 harrasteryhmiin aukeaa uusille harrastajille ma 17.12. klo 12.00. Lisätietoja kevään harrasteryhmistä voi kysellä harrastekoordinaattorilta harrasteliikunta@nokianvoimisteluseura.fi.

Lapsi nauttii liikkumisesta luonnostaan. Tunneillamme liikutaan tukka hulmuten, peuhataan naurun kutina vatsan pohjassa ja välillä keskitytään kieli keskellä suuta. Lasten liikuntatunneilla touhutessa opitaan tärkeitä vuorovaikutustaitoja ja ryhmässä temmeltämisen alkeita.

Jumppien monipuolinen liikunta kehittää lapsen motoriikkaa ja onnistumisen elämykset sytyttävät liikunnan kipinän sekä antavat terveen alun myöhemmälle liikunnan harrastamiselle.

Nokian Voimisteluseuran lasten ohjaajat ovat kaikki Suomen Voimisteluliiton koulutusportaiden mukaisesti koulutettuja.

Tervetuloa jumpalle!