Ohjaajat

Ronja Heikkilä

Heippa! Olen Ronja Heikkilä ja toimin Nokian Voimisteluseuran harrastekoordinaattorina.

Oma urheilutaustani alkoi jo pikkulikasta telinevoimistelun parissa. Myöhemmin mukaan tuli myös TeamGym sekä Cheerleading.
Oma kilpaurheilu loppui, kun molemmat jalat jouduttiin operoimaan vuonna 2010.

Minulla on yli kymmenen vuotta kokemusta erilaisten voimisteluryhmien valmentamisesta.
Olen valmentanut harraste-, taito-, ja kilparyhmiä sekä Tampereen Voimistelijoissa, että Tampereen Sisussa. Ohjaan myös Tampereen Jumppatiimissä harrasteliikuntaa perheille, lapsille, nuorille sekä aikuisille. Myös Freegym on tullut tutuksi viikkotunniksi.

Olen käynyt useita jumppa- ja voimistelukoulukoulutuksia sekä toiminut myös itse kouluttajana seuran sisäisissä koulutuksissa.

Parasta voimistelussa on liikunnan ilo ja onnistumiset jumpilla, punaiset posket ja hymy huulilla:) Unelmani on ollut toimia voimistelun parissa päätyönä ja nyt se unelma on toteutumassa, aivan mahtavaa!

Paula Uusiluoto

Voimistelu on ollut aina lähellä sydäntäni ja on mahtava tehdä töitä rakkaan lajin parissa. Harrastin telinevoimistelua ja TeamGymiä lähes 10 vuotta ja paras saavutukseni oli Teamgymissä EM-kilpailuiden finaalipaikka. Oma voimistelu-urani päättyi 17-vuotiaana ja siitä lähtien olen toiminut valmentajana erilaisissa harraste- ja kilparyhmissä. Olen suorittanut useita jumppakoulukoulutuksia, naisten telinevoimistelun 1.tason koulutuksia sekä Freegym- ja ikiliike- ohjaajakoulutukset.

On hienoa nähdä kuinka voimistelusta tulee yhä enemmän harrastepainoitteista eikä sitä tarvitse ottaa niin tosissaan. Voimistelu antaa mainion pohjan mille vaan lajille ja sitä on myös hyvä harrastaa jonkun toisen lajin rinnalla. Ohjaamisessa nautin lapsien liikkunnan riemusta ja punaisista poskista! :)

Sani Salo

Olen aloittanut apuohjaajana vuonna 2015. Samana vuonna suoritin Jumppakoulukoulutuksen ensimmäisen osan. Ennen apuohjaajaksi ryhtymistä harrastin kilpa-aerobicia vuosina 2010-2014.

Apuohjaajat

_______________________________________________________________________________________

Emine Sener

Olen aloittanut apuohjaajana keväällä 2017 ja samaan aikaan suorittanut myös voimisteluohjaajan startti koulutuksen. Harrastin yleisurheilua vuoteen 2013 asti.

Iines Tapanainen

Toimin apuohjaajana Nokian Voimisteluseurassa telinevoimistelu- ja freegym ryhmissä. Tämän lisäksi harrastan ja ohjaan trampoliinivoimistelua Tampereen Voimistelijoilla.

Parasta ohjaamisessa on ehdottomasti kokea onnistumisen tunnetta lasten kanssa sekä olla mukana heidän kehityksessään.

Olen harrastanut myös TeamGymiä sekä käynyt voimisteluohjaajan starttikoulutuksen.