Jumppamaksut

Harrasteryhmien harjoitusmaksuun sisältyy 15 harjoituskertaa. Kevätnäytös on yksi harjoituskerta niillä ryhmillä, jotka esiintyvät näytöksessä. Lisäksi hintaan sisältyy seuran jäsenmaksu ja tapaturmavakuutus ryhmän toiminta-ajalta.

Ryhmän kestoHintaALE-hinnat 4.3. alkaenALE-hinnat 25.3. alkaen
45min100€65€30€

Hintaan sisältyy myös aikuisen osallistuminen. Ryhmään ilmoittaudutaan lapsen tiedoilla. Aikuisen ei tarvitse olla oma vanhempi myös kummit ja mummit ovat tervetulleita lapsen kanssa jumpalle.

Sisaralennus: Jos samasta perheestä osallistuu useampi lapsi harrasteryhmiin, saa edullisemmasta ryhmämaksusta -15% alennuksen. Tässä tapauksessa tulee ottaa yhteyttä seuran laskutukseen: laskutus(a)nokianvoimisteluseura.fi jotta laskuun voidaan tehdä alennuksen korjaus. Hoika-ilmoittautumisjärjestelmään ei saada ko. alennusta ohjelmoitua.

PERUUTUSEHDOT

Ryhmään ilmoittautuminen ja lasku on mahdollista peruuttaa 7 päivää jumppakauden alkamisen jälkeen, eli 1. jumppakerta on ilmainen kokeilukerta. Jos ilmoittautuu ryhmään jumppakauden ollessa käynnissä, peruutusmahdollisuus on 7 päivää ilmoittautumisesta. Ilmoittautumisen peruuttaminen tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen: laskutus(a)nokianvoimisteluseura.fi.

Pelkkä ryhmästä poisjäänti ei ole ilmoittautumisen peruutus.

Toivomme peruutuksesta mahdollisimman pikaista  ilmoitusta, jotta voimme tarjota vapautunutta paikkaa seuraavalle varasijalla olevalle.

Mikäli tulet mukaan toimintaan kesken kauden, harjoitusmaksu lasketaan jäljellä olevien kertojen mukaan (11-15 harjoituskertaa 100 % maksusta, 6-10 harjoituskertaa 66,7 %, 2-5 harjoituskertaa 33,3 %). Näissä tapauksissa järjestelmä lähettää valmiiksi alennetun laskun.