Mukaan joukkuevoimisteluun?

Rekisteröityminen jäsenrekisteriin

Kaikkien uusien harrastajien tulee rekisteröityä seuran jäsenrekisteriin osoitteessa www.jasentieto.fi

Valitse alasvetovalikosta "Nokian Voimisteluseura" ja paina "OK". Tämän jälkeen valitse kohta "Rekisteröityminen".

Alaikäisen harrastajan huoltaja rekisteröityy omilla tiedoillaan rekisteriin. Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudu sisään ja sivulla "Omat tietot" huoltaja lisää lapsen alikäyttäjäkseen, kohdasta "Uuden alikäyttäjän rekisteröinti". Voit lisätä useampia alikäyttäjiä. Lapsen sähköpostiosoitteeksi kirjataan aina huoltajan sähköposti, jotta ryhmän ohjaajan tiedotteet tulevat perille.

Huom! Jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt, käytäthän joka kerralla samoja tunnuksia. Mikäli olet unohtanut salasanasi, älä rekisteröidy uudelleen vaan valitse sisäänkirjautumissivulta kohta "Unohditko salasanan?".

Huolehdithan että jäsenrekisteristä löytyy aina ajantasaiset yhteystietosi, jotta ryhmän tiedotteet ja laskut löytävät perille oikeaan osoitteeseen.