Mukaan joukkuevoimisteluun?

kuva Jari Koivisto
kuva MR Photography

Oletko kiinnostunut kokeilemaan joukkuevoimistelua? Ole yhteydessä lajivastaavaan:

joukkuevoimistelu(a)nokianvoimisteluseura.fi

ja mietitään yhdessä sopiva ryhmä, johon voit tulla kokeilemaan.

L-TIIMI: Lilian ja Lixia: L-tiimiin eli 2009-2010 syntyneiden joukkueet kilpailevat STARA-sarjassa. Joukkueet harjoittelevat 2-3 kertaa viikossa 1,5-2h kerrallaan.

8-10-vuotiaiden uusi joukke: Syksyksi 2018 perustetaan uusi 8-10 vuotiaiden kilparyhmä, jossa on vielä tilaa uusille voimistelijoille. Joukkueeseen haetaan jo ennestään voimistelutaustaa omaavia voimistelijoita. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa.

Vionat: Vionat kilpailee syksyllä 2018 10-12-vuotiaiden sarjassa. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa 1,5-2h kerrallaan. Joukkueeseen hakevilla voimistelijoilla on hyvä olla perusvoimistelutaidot jo hallussa.

Eledia: Harrastejoukkue Eledia harjoittelee neljä kertaa viikossa 2 tuntia kerrallaan ja kilpailee 12-14-vuotiaiden harrastesarjassa.

Rekisteröityminen jäsenrekisteriin

Kaikkien uusien harrastajien tulee rekisteröityä seuran jäsenrekisteriin osoitteessa www.jasentieto.fi

Valitse alasvetovalikosta "Nokian Voimisteluseura" ja paina "OK". Tämän jälkeen valitse kohta "Rekisteröityminen".

Alaikäisen harrastajan huoltaja rekisteröityy omilla tiedoillaan rekisteriin. Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudu sisään ja sivulla "Omat tietot" huoltaja lisää lapsen alikäyttäjäkseen, kohdasta "Uuden alikäyttäjän rekisteröinti". Voit lisätä useampia alikäyttäjiä. Lapsen sähköpostiosoitteeksi kirjataan aina huoltajan sähköposti, jotta ryhmän ohjaajan tiedotteet tulevat perille.

Huom! Jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt, käytäthän joka kerralla samoja tunnuksia. Mikäli olet unohtanut salasanasi, älä rekisteröidy uudelleen vaan valitse sisäänkirjautumissivulta kohta "Unohditko salasanan?".

Huolehdithan että jäsenrekisteristä löytyy aina ajantasaiset yhteystietosi, jotta ryhmän tiedotteet ja laskut löytävät perille oikeaan osoitteeseen.