Valmentajat

• Voimisteluvalmentajien Workshop
  • Tuomarikoulutus 1
  • EA 1 -koulutus
  • Liikunnanohjauksen perustutkinto (valmistuminen keväällä 2019)
Valmennan:Vastuuvalmentajana Dorea joukkueella ja lisäksi valmennan Elediaa.
Valmennusvuodet:Aloitin apuohjaajana seuran harrasteliikunnan puolella syksyllä 2013 ja siitä siirryin pian valmentamaan joukkuevoimistelun puolelle.
Oma lajitausta:Aloitin joukkuevoimistelun kuusi vuotiaana Nokialla Denit -joukkueessa. Siirryin 12-vuotiaana Tampereelle, jossa harrastin useassa eri joukkueessa, viimeisimpänä Hiukkaset joukkueessa. Voimistelun lopetin kevään 2015 jälkeen, jonka jälkeen jatkoin valmentamisen puolella.
Vapaa sana:

Valmentajana pyrin kannustamaan ja motivoimaan tyttöjä, jotta tytöille saataisiin voimistelusta pitkäaikainen ja antoisa harrastus. Tyttöjen kehittyminen lajissa eteenpäin on aina yhtä mahtavaa nähdä.:)

Anette Viitanen

• Jumppakoulu-koulutus osat 1,2 ja 3
  • Arvi-koulutus
  • Voimisteluliiton 3E -tuomarikoulutus
Valmennan:Toimin Eledian vastuuvalmentajana, sekä Dorean valmentajana.
Valmennusvuodet:

Apuohjaus erilaisissa jumppa- ja temppukouluissa vuosina 2013-2015

Firella kevät 2016-syksy 2017

Pink kevät 2018

Eledia kevät 2016-

Dorea syksy 2018-

Oma lajitausta:2-vuotiaana aloitin erilaisissa harrasteryhmissä, joista siirryin joukkuevoimisteluun vuonna 2005. Kilpa-aerobicciä harrastin myös yhden kauden joukkuevoimistelun ohella. Vuosien varrella olen ollut muutamassa eri joukkueessa ja koko lajin jouduin lopettamaan vuonna 2013.
Vapaa sana:

Valmentajana haluan motivoida tyttöjä jatkamaan lajia mahdollisimman pitkään. Onnistumisen tunteet ja uuden oppiminen on aina mukava nähdä!

Inga Wilen

• Jumppakoulu-koulutus
  • Arvi-koulutus
  • Tuomarikoulutus 1
  • EA 1 koulutus
Valmennan:Toimin vastuuvalmentajana Vionat-joukkueessa sekä valmentajana Dorea-joukkueessa.
Valmennusvuodet:Olen aloittanut valmentamisen keväällä 2015
Oma lajitausta:Harrastin joukkuevoimistelua vuodet 2005-2018, joista viimeiset Team Miraclessa. Kokemusta minulla on joukkuevoimistelun lisäksi tanssillisesta voimistelusta, showtanssista sekä hieman aerobicistä.
Vapaa sana:

Ihana valmentaa lajia, joka aina on ollut niin lähellä sydäntä. Iloiset voimistelijat saavat hymyn huulilleni ja yhdessä koetut onnistumisen hetket niin treeneissä kuin kisoissakin ovat parasta tässä lajissa!

Emilia Teikari

Aloitin apuvalmentajana keväällä 2015 ja sitä ennen toimin apuohjaajana jumppakouluissa. Toimin apuvalmentajana Eledialla ja Firellalla sekä Limet -ryhmillä. Olen suorittanut Jumppakoulu-koulutuksen osat 1 ja 2 sekä Arvi-koulutuksen. Omaa lajitaustaa minulla löytyy joukkuevoimistelusta ja tanssillisesta voimistelusta. Tällä hetkellä harrastan joukkuevoimistelua  Team Miraclessa. Valmentajana on kivaa seurata lasten kehitystä ja onnistumisia!

Pinja Teikari

Olen aloittanut apuvalmennuksen syksyllä 2014. Harrastan itse joukkuevoimistelua Team Miracle - joukkueessa. Olen suorittanut Jumppakoulu-koulutuksen osat 1 ja 2 sekä Arvi-koulutuksen. Tällä hetkellä toimin apuvalmentajana Team Pink sekä Limet -ryhmissä. Valmentamisessa on mukavaa nähdä tyttöjen onnistumisen hetkiä ja seurata kehitystä. Valmentajana haluan motivoida liikkumaan!:)

Katri Auvinen

Olen aloittanut apuvalmennuksen keväällä 2015. Sitä ennen toimin apuohjaajana jumppakouluissa. Olen suorittanut Jumppakoulu-koulutuksen osat 1 ja 2 sekä Arvi-koulutuksen. On mahtavaa nähdä tyttöjen kehittyvän :) Itse harrastan voimistelua Team Miraclessa.

Jenna Björkman

Koulutus:                      • Jumppakoulu-koulutus osat 1, 2 ja 3

• Voimisteluliiton 3E -tuomarikoulutus

• EA1 -koulutus

Valmennan:                  Toimin Lilian joukkueella vastuuvalmentajana.

Valmennusvuodet:       Aloitin valmentamisen Nokian Voimisteluseurassa syksyllä 2016. Ennen sitä valmensin     kotipaikkakunnallani Kauhajoen Naisvoimistelijoissa vuodesta 2013 lähtien.

Oma lajitausta:             Aloitin äiti-lapsi -jumpissa 4 -vuotiaana, josta 8 -vuotiaana sain kipinän ja aloitin tanssillisen voimistelun. Team Miracleen siirryin melkein heti muutettuani vuonna 2015 opiskelujeni perässä Tampereelle. Kokemusta löytyy monen vuoden takaa myös muista tanssilajeista: hip hopista, showtanssista, itämaisesta tanssista ja vaikka mistä!

Vapaa sana:                 Liikkuminen on aina kulkenut käsi kädessä pienestä pitäen oli liikuntamuoto mikä tahansa! Voimistelu kuitenkin jätti pysyvän jäljen ja sillä tiellä ollaan edelleen. Parasta valmentamisessa on lasten sammumaton touhuamisen riemu, lasten kasvu ja kehitys!

Netta Rajala

Olen itse harrastanut joukkuevoimistelua noin 8 vuotta Tampereen Voimistelijoissa. Viimeisin joukkueeni oli Onette, jossa voimistelin 4 kautta. Olen ohjannut vuoden ajan temppukoulua Lamminpään Korpi -seurassa ja joukkuevoimistelun valmentamisen aloitin syksyllä 2016. Valmennus on mukavaa kun saa työskennellä rakkaan lajin parissa!

Maija Eskola

Aloitin erilaisissa lasten jumpissa apuohjaajana vuonna 2013. Apuvalmennuksen aloitin vuonna 2014. Olen suorittanut Jumppakoulu-koulutuksen osat 1, 2 ja 3, joukkuevoimistelun lajitaidon peruskoulutuksen sekä Arvi-koulutuksen. Harrastan itse joukkuevoimistelua Team Miraclessa ja toimin apuvalmentajana joukkueissa Pink, Pink jr ja Lixia. Valmentajana on mahtava nähdä tyttöjen kehitys ja voimistelun ilo :)!