VALMENTAJAT JA TUOMARIT

Nokian Voimisteluseuran valmentajat ovat taitavia ja osaavia, Suomen Voimisteluliiton kouluttamia valmentajia. Seura tukee ja kannustaa valmentajia kehittämään omaa osaamistaan. Valmentajajoukkoomme kuuluu monipuolisia osaajia, joista osa valmentaa ammatikseen ja osa päivätöidensä ohella.

Koska joukkuevoimistelu on kilpailulaji, ovat tuomarit tärkeä osa lajitoimintaa. Seurassamme toimii monta eri tasoista tuomaria. Koulutamme myös uusia tuomareita aina sääntöjen päivittyessä.

Anette Viitanen

Olen Inga Wilen ja olen Voimisteluliiton I-tason valmentaja ja luokan 3 tuomari. Omaa lajitaustaa joukkuevoimistelusta minulla on 13 vuoden ajalta. Kuvailisin itseäni valmentajana positiivisen pirskahtelevaksi, mutta myös pohdiskelevaksi ja tunteelliseksi. Valmennus on minulle elämäntapa ja sydämen asia!

Valmentajana keskityn erityisesti teknisesti oikein suoritettuun voimistelutekniikkaan. Turvallinen ja laadukas suoritustekniikka on kaiken hyvän pohja. Haluan myös kaiken kilpailun ja glitterin lisäksi panostaa siihen, että nuorista voimistelijoistani kasvaisi toisia huomioivia, positiivisen elämänasenteen omaavia tyyppejä! Valmennettavani kuvailevat minua välittäväksi kuuntelijaksi, joka on hurjan hauska höpöttelija ja ihanan huolehtivainen.

Motivoituneet voimistelijat saavat hymyn huulilleni ja yhdessä koetut onnistumisen hetket niin treeneissä kuin kisoissakin ovat parasta tässä lajissa. Laji puhuttelee ja koskettaa minua vuodesta toiseen.

Olen Heini Nieminen ja olen Suomen voimisteluliiton I-tason valmentaja ja 3-luokan tuomari. Olen toiminut valmentajana jo vuodesta 2014.

Valmentajana olen jämäkkä ja vaativa, huumorintajuinen, pitkäjänteinen, ymmärtäväinen, innostava ja kannustava.

Minulla on myös lämmin huumorintaju sekä arvostavan otteen valmennettavia kohtaan. Kiinnitän valmentajana huomiota moniin asioihin, mutta erityisesti siihen, että kehitystä ja oppimista tapahtuu oikeaoppisesti, sekä siihen, että treeneihini on aina mukava tulla.

Valmennettavani kuvailevat minua mm. näillä sanoilla: motivoiva, hauska, tiukka, osaava, energinen, puhelias, positiivinen ja sinnikäs.

Olen itse harrastanut voimistelua SM-sarjassa sekä kilpatasolla. Oman uran lopettamisen jälkeen jatkoin lajin parissa valmentajana. Ja sillä tiellä ollaankin edelleen <3

Olen Silja Mittilä ja aloitin valmentamisen 2021 syksyllä. Olen itse harrastanut joukkuevoimistelua vuodesta 2018. Voimisteluni aloitin Tampereen Voimistelijoissa, joista siirryin Nokian Voimisteluseuraan 2021 keväällä. Olen valmentajana reilu ja haluan, että valmennettavat kehittyvät ja treeneissä pidetään tekemisen meininki yllä. Pyrin valmentajana pitämään voimistelijoiden motivaation korkeana, jotta harjoituksista jää hyvä fiilis lähtiessä. Kiinnitän huomiota jokaisen yksilön kehitykseen, kuitenkin niin, että valmennettavat saavat kehittyä joukkueena yhteistä päämäärää kohti. Löysin mukaan lajin valmennukseen syksyllä 2021, kun omat valmentajani pyysivät minua apuvalmentajaksi. Olen käynyt Arvi-koulutuksen ja tulevaisuudessa olisi toive suuntautua lajin tuomaroinnin pariin.

Olen Kerttu Kopalainen, syntynyt 2005. Olen valmentanut vuodesta 2020 alkaen. Itse olen joukkuevoimistelua harrastanut vuosina 2012–2023.

Valmentajana pyrin ottamaan kaikki huomioon ja kannustamaan voimistelijoita. Pyrin olemaan ystävällinen ja sopivalla tavalla rento. Kiinnitän huomiota kiinnostaviin ja monipuolisiin treeneihin ja siihen, että kaikilla voimistelijoilla on uutta harjoiteltavaa taitotason mukaan. On myös ihana nähdä voimistelijoiden nauttivan lajista ja onnistumisista.

Neea Karttunen

Saara Tolvanen

Matilda Hartman

APUVALMENTAJAT

Olen Anna Tiilikainen ja olen syntynyt vuonna 2006. Aloitin apuvalmentamisen syksyllä 2022. Sitä ennen olen apuohjannut seuran harrastepuolella erilaisia ryhmiä. Voimistelijat kuvailevat minua kiltiksi ja kannustavaksi.

Harrastan itse joukkuevoimistelua Vionat-joukkueessa, ja sitä kautta olen päässyt valmentamisen pariin. Valmentajana halua olla positiivinen ja kannustava.