Kilpa-aerobic on Nokian Voimisteluseuran toinen kilpailulaji. Osaavat ja koulutuetut valmentajamme kehittävät aktiivisesti lajitoimintaa seurassamme. Seura tarjoaa voimistelijoille upeat treeniolosuhteet omalla NVS-hallilla. Turvallisen ja monipuolisen treenaamisen mahdollistavat harrastajien käytössä oleva kilpa-aerobicin virallinen joustoparketti, oheiskanveesi sekä erilaiset treenivälineet ja -varusteet. Nokian Voimisteluseurassa voi harrastaa kilpa-aerobiccia omalla tavoite- ja taitotasollaan.

Tule mukaan kilpa-aerobicperheeseemme! Sovi kokeilutreeneistä laittamalla viestiä kilpa-aerobicin lajivastaavalle osoitteeseen

Kilpa-aerobicissa energinen, näyttävä koreografia ja voimistelulliset vaikeusliikkeet sekä akrobatia yhdistyvät mukaansatempaavan musiikin rytmiin. Sähäkkä hyppy ilmaan ja laskeutuminen suoraan punnerrusasentoon. Heittäytymistä ja räjähtävää energiaa. Lihasvoimaa ja huikeaa hallintaa, joka näyttää vaivattomalta, mutta syntyy lukemattomien tuntien harjoittelun tuloksena. Kilpa-aerobic kehittää urheilijan luovuutta ja esiintymisrohkeutta sekä voimaa, liikkuvuutta, koordinaatiota ja anaerobista kestävyyttä.

Laji sopii monen ikäisille – nuorimmat kilpailijat ovat 8-vuotiaita ja kilpailemista voi jatkaa pitkälle aikuisikään asti. Muut voimistelulajit toimivat hyvänä pohjana kilpa-aerobicin harjoittelulle, mutta mukaan pääsee yhtä hyvin myös ilman harjoitustaustaa, sillä kilpailujärjestelmästä löytyy omat sarjansa niin vasta-alkajille kuin kansalliselle tai kansainväliselle huipulle tähtäävillekin.

Kilpa-aerobicissa kilpailevat sekä miehet että naiset. Kilpailla voi yksilönä, parina, triona tai viiden voimistelijan ryhmänä, ja osallistua voi myös tanssillisempaan AeroDance-sarjaan.

VALMENNUSRYHMÄT

VALMENNUSRYHMÄT

VALMENTAJAT JA TUOMARIT

VALMENTAJAT JA TUOMARIT

VOIMISTELIJAN TASKUKIRJA

VOIMISTELIJAN TASKUKIRJA