Mukaan kilpa-aerobiciin?

Oletko kiinnostunut kokeilemaan vauhdikasta kilpa-aerobicia huippuseurassa?

Ole yhteydessä kilpa-aerobicin lajivastaavaan ja mietitään yhdessä sopiva ryhmä, johon voit tulla kokeilemaan:

kilpa-aerobic(a)nokianvoimisteluseura.fi

Esivalmennus- ja harrastekilparyhmissä voivat uudet harrastajat aloittaa suoraan ilman aiempaa lajitaustaa. Esivalmennusryhmiin voi tulla mukaan ympäri vuoden, ja harrastekilparyhmiin tullaan mukaan pääsääntöisesti kevät- tai syyskauden alussa.

Kilparyhmiin noustaan esivalmennus- ja harrastekilparyhmistä, kun valmentaja katsoo että voimistelijan taidot ovat riittävällä tasolla. Kilparyhmiin on mahdollista tulla mukaan myös suoraan vahvalla voimistelutaustalla kokeilutreenien kautta.

Rekisteröityminen jäsenrekisteriin

Kaikkien uusien harrastajien tulee rekisteröityä seuran jäsenrekisteriin osoitteessa www.jasentieto.fi

Valitse alasvetovalikosta "Nokian Voimisteluseura" ja paina "OK". Tämän jälkeen valitse kohta "Rekisteröityminen".

Alaikäisen harrastajan huoltaja rekisteröityy omilla tiedoillaan rekisteriin. Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudu sisään ja sivulla "Omat tietot" huoltaja lisää lapsen alikäyttäjäkseen, kohdasta "Uuden alikäyttäjän rekisteröinti". Voit lisätä useampia alikäyttäjiä. Lapsen sähköpostiosoitteeksi kirjataan aina huoltajan sähköposti, jotta ryhmän ohjaajan tiedotteet tulevat perille.

Huom! Jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt, käytäthän joka kerralla samoja tunnuksia. Mikäli olet unohtanut salasanasi, älä rekisteröidy uudelleen vaan valitse sisäänkirjautumissivulta kohta "Unohditko salasanan?".

Huolehdithan että jäsenrekisteristä löytyy aina ajantasaiset yhteystietosi, jotta ryhmän tiedotteet ja laskut löytävät perille oikeaan osoitteeseen.