Valmennusryhmät

Nokian Voimisteluseura tarjoaa tavoitteellista ja laadukasta valmennusta 4-vuotiaista aina aikuisikäisiin urheilijoihin asti. Lajin harrastajia seurassamme on jo yli 60! Valmennustiimiin kuuluu 9 valmentajaa ja 5 apuvalmentajaa.

Harjoittelu aloitetaan pääsääntöisesti esivalmennusryhmistä, joissa harjoitellaan voimistelun ja kilpa-aerobicin perusteita ja perusliikuntataitoja. Yli 10-vuotiaat uudet harrastajat voivat tulla mukaan kilpa-aerobicin harrasteryhmään. Esivalmennus ja harrastekilparyhmät harjoittelevat 2 x viikossa.

Kilparyhmiin noustaan esivalmennus- tai harrasteryhmistä. Kilparyhmistä on mahdollista aloittaa myös suoraan vahvalla voimistelutaustalla kokeilutreenien kautta. Kilparyhmät harjoittelevat 3-6 x viikossa ryhmästä riippuen.

 

Harrasteryhmät:

Kilpa-aerobicin alkeet (10-15 -vuotiaat)

 

Esivalmennusryhmät:

Nuput (4-6 -vuotiaat)

Liljat (7-9 -vuotiaat)

 

Kilparyhmät:

Unikot (2009-2010 syntyneet)

Pionit (2008-2009 syntyneet)

Mintut (2006-2007 syntyneet)

Tiimi (yli 12-vuotiaat)

 

Ryhmien pääasiallinen harjoituspaikka on oma harjoitushallimme, NVS-halli, joka sijaitsee Nokialla Porintien kupeessa (os. Kaakkurintie 12). NVS-hallilla käytössämme on kilpa-aerobicin virallinen joustoparketti, joustopermanto oheisharjoittelua varten, sekä monipuoliset välineet, kuten Airtrack-ilmavolttirata.

 

Oletko kiinnostunut kokeilemaan vauhdikasta kilpa-aerobicia? Lue lisää TÄSTÄ.