Jäsenyys

Kaikki Nokian Voimisteluseuran liikuntaryhmiin ilmoittautuneet ja harjoitusmaksun maksaneet ovat automaattisesti seuran jäseniä ryhmän toiminta-ajan. Jäsenmaksu kuuluu siis aina kauden harjoitusmaksuun eikä erillistä jäsenhakemusta tarvitse tehdä.

Mikäli haluat liittyä seuran jäseneksi ilman osallistumista liikuntaryhmiin, maksut ovat seuraavat:

Aikuinen, yli 15 vuotta25,00 €
Lapsi, 0-14 vuotta12,00 €

Liity jäseneksi

Voit liittyä Nokian Voimisteluseura ry:n jäseneksi ilman, että liityt mihinkään liikuntaryhmään.

Kun haluat liittyä vain seuran jäseneksi, valitse jäsentieto-ohjelmasta ryhmäksi "Jäsenyys 2017-2018". Lisätietoja ilmoittautumisesta ja ilmoittautumisen voit tehdä Hoika jäsenrekisterin kautta täältä. Ongelmatilanteissa voit olla yhteyksissä seuran toimistoon toimisto(at)nokianvoimisteluseura.fi

Tervetuloa jäseneksi!