Kannatusjäsenyys

Nokian Voimisteluseuran koko toiminta jouduttiin keskeyttämään 13.3. alkaen koronaviruksen takia. Vaikka harjoituksia ei pidetä entiseen tapaan, pysyvät seuran kiinteät kulut silti samoina. Kukaan ei tällä hetkellä osaa sanoa, miten tilanne tulee etenemään. Me toivomme, kuten kaikki muutkin, että tilanne normalisoituisi mahdollisimman pian. Tällaisena poikkeusaikana tarvitsemme toistemme tukea ja yhteisöllisyyttä, jotta voimme jatkaa syksyllä normaalia toimintaamme niin kilpa- kuin harrasteryhmiemme parissa.

NVS:n toimintaa voi tukea liittymällä kannatusjäseneksi (jäsenyys voimassa vuoden 2020 loppuun). Kannatusjäsenryhmiä on kolme kulta, hopea ja pronssi. Kuka tahansa voi ostaa kannatusjäsenyyden.

Kannatusjäsenhinnat

Pronssi 20€

Hopea 50€

Kulta 100€

Voit ilmoittautua kannatusjäseneksi Hoika jäsenrekisterimme kautta täältä. Valitse ryhmäksi Kannatusjäsen pronssi/hopea/kulta. Ongelmatilanteissa voit olla yhteyksissä seuran toimistoon toimisto@nokianvoimisteluseura.fi

Kannatusjäsenyyden ostaneista keräämme kotisivullemme kannattajalistan. Mikäli et halua nimeäsi listalle tai haluat mainittavan esimerkiksi yrityksen tai lempinimen, laita viestiä toimisto@nokianvoimisteluseura.fi.

Kiitämme tukijoita koko NVS:n puolesta!