NVS-halli

Nokian Voimisteluseura muutti keväällä 2017 uusiin harjoitus- ja toimistotiloihin. NVS-halli sijaitsee Nokialla Kankaantaan teollisuusalueella (os. Kaakkurintie 12).

Kilpa-aerobicin ja joukkuevoimistelun valmennusryhmät harjoittelevat pääsääntöisesti uudella harjoitushallilla, jossa on käytössä virallinen kilpa-aerobicin joustoparketti, joukkuevoimistelu matto+kanveesi, sekä erillinen oheisharjoittelukanveesi.

 

Hallihankkeen eteneminen:

21.4.2017

SE ON TÄÄLLÄ!

Torstaina 20.4. harrastekoordinaattorimme sai puhelun, että ulkomaalainen rekka odotteli hallinaapurimme pihassa josko joku tulisi opastamaan häntä mihkä hän voi purkaa lastin. Kyseessä ei voinut olla mikään muu kuin kauan odottettu jv-matto ja suitsait paikalle pamahti harrastekoordinaattori, taloudenhoitaja, jv-valmentaja, johtokunnan jäsen ja muutama talkoolainen ihmettelemään kuinka matto saataisiin purettua halliin.

Hyvin harvoin voimisteluseurassa tulee tarvetta pohtia mistä löytyy lähin trukkinostin tai peräkärry mahdollisimman nopeasti käyttöön. Nyt kuitenkin oli kiire ja haastetta lisäsi myös hieman se että kuskin kanssa yhteistä kieltä ei löytynyt. Onneksi hallimme sattuu sijaitsemaan teollisuusalueella ja rekan kyydissä oli muutakin tavaraa lähialueelle, joten ei muuta kuin puhelin käteen ja soitto yritykseen, jonne tavaraa näytti myös menevän. Puhelin oli varattuna pitkään, joten ei auttanut kuin lähteä autolla paikan päälle kysymään josko he voisivat auttaa meitä kuorman purkamisessa. Meillä kävi aivan mahtava tuuri, kun saimme luvan purkaa kuorman Nokian Renkaiden avustuksessa. Emme olisi selvinneet tästä ilman loistavaa työjohdon apua. Luulenpa, että olemme kakun velkaa kyseisille herroille. Salamannopeasti paikalle tuli myös talkooapua kantoliinoineen ja peräkärryineen, joiden avulla yhteensä 400kg lasti saatiin matkaan hallille.

Noin kaksi tuntia siinä meni, että lasti purettiin ja saatiin nostettua matto sisälle halliin. Eikä kauaa kuin se oli jo levitetty paikoilleen ja illalla ensimmäiset onnelliset jumpparit pääsivät maton testaamaan. Huikeaa toimintaa kaikilta apulaisilta! Suurimmat palaset alkavat olla jo hallissa kohdillaan ja kaikki kilparyhmäläiset sekä ka:n että jv:n puolelta pääsevät harjoittelemaan uudessa harjoitushallissamme. 

Aivan mahtava fiilis, kun meillä on nyt oma kotipesä, jossa on huippuolosuhteet molemmille kilpalajeillemme. Emme voi kylliksi kiittää kaikkia niitä toimijoita, jotka ovat meitä matkan varrella auttaneet. Niin johtokunta, talkoolaiset, sponsorit, valmentajat, vanhemmat, vuokranantaja kuin voimistelijatkin ovat tehneet paljon töitä yhteisen unelmamme eteen. Tässä se taas nähtiin, että yhteistyöllä saadaan ihmeitä aikaan!

10.4.2017

Väriä pintaan

Remontti on edennyt varmankin naisväen mielestä mukavimpaan vaiheeseen, nimittäin sisustukseen. Tehosteväriksi valikoitui mitkäs muutkaan kuin seuran värit eli turkoosi ja violetti. Näitä pirteitä värejä kelpaa katsella.

Vaate- ja kenkäsäilytystä varten on hankittu Ikeasta uusia hyllyjä ja toki sieltä tarttui myös hieman pientä sisustustavaraa mukaan lisäämään viihtyvyyttä. Fatboyn säkkituolit ovat löytäneet paikkansa voimistelijoiden odottelunurkasta. Talkoolaisten testissä kävi ilmi, että tuolit sopivat erinomaisesti reenin jälkeiseen rentoutumiseen. 

Pikkuhiljaa halli alkaa näyttämään ja tuntumaan meidän seuran omalta. Vielä viimeisen silauksen varmasti saamme, kun uusi jv-matto toimitetaan perille Italiasta. Sitä odotellessa tekemistä riittää, vielä verhojen asennuksessa, kaappien järjestelyssä, pienissä sisustus- ja siivoushommissa. 

 

 

30.3.2017

Rempan loppurutistus

Torstaina 30.3. oli täystohina meneillään hallilla, kun Kisakalliosta toimitettiin jv-kanveesi ja oheisharjoittelutilan matot. Samaan aikaan, kun kisakallion porukka ja talkoolaiset kokosivat kanveesia valmiiksi, kilpa-aerobicin Hiput-ryhmä hioi kuntoon kisaohjelmia. Keittiössä ja sosiaalitiloissa tehtiin myös kovasti hommia lattioiden parissa. Eikä tässä vielä kaikki, lisäksi NVS:n vastuuvalmentajat pitivät toimistotiloissa palaveria uuden harjoitushallin yhteisistä pelisäännöistä.

Olemme saaneet asioita upeasti eteenpäin eikä kestä enää kauaa, kun kaikki kilparyhmäläisemme pääsevät nauttimaan uudesta harjoitushallista. On meillä kyllä uskomattoman aktiivinen ja tehokas seura! Kiitos kaikille puuhanaisille ja -miehille! 

 

29.3.2017

Muutto uuteen osoitteeseen

Yrittäjäkadun toimiston tavarat muutettiin keskiviikkona 29.3. Kaakkurintielle. Muuttotiimi teki tehokkaasti töitä ja tavarat pakattiin alle aikayksikön Ajomestareiden tilavaan kuorma-autoon ja kiikutettiin uudelle harjoitushallille. Kiitos vielä tehokkaille muuttonaisille ja Ajomestareille luotettavasta kuljetuksesta!

21.3.2017

Halliremontti etenee vauhdikkaasti!

Hallin seiniä on maalailtu urakalla, sisäänkäynnin tuulikaapin raamit on saatu valmiiksi, ilmastointikanavia on rakenneltu, WC-tilat on purettu ja uudet kalusteet WC-tiloihin on hankittu. Paljon on siis saatu aikaan! Vielä tekemistä riittää ja talkoolaisia tarvitaan etenkin maalaus- ja siivoushommiin. Talkooavuksi voi ilmoittaa itsensä sähköpostilla toimisto@nokianvoimisteluseura.fi

Maanantaina 20.3. seuran joukkuevoimisteluvalmentaja Anna Kuusama ja harrastekoordinaattori Paula Uusiluoto kävivät Kisakalliossa tutustumassa harjoitteluolosuhteisiin. Kisakallion olosuhdejohtaja Marko Ruti esitteli tiloja ja kertoi vinkkejä, mitä käytännönasioita on hyvä miettiä, kun lähdetään remontoimaan hallia voimistelulajien harjoitustarpeisiin. Todella paljon hyviä vinkkejä saatiin kasaan ja näitä sitten kirjailtiin koko kotimatka ja selviteltiin muun muassa mistä löytyy näyttämöverhoa ja mikä olikaan se pölynsidonta... 

Tutustumiskäynnin lisäksi Kisakalliossa käytiin tarkastamassa JV-alueelle tuleva kanveesi. Kanveesi todettiin laadultaan todella hyväksi, onhan sillä harjoitellut myös Suomen olympiaedustaja Katja Volkova Rion olympialaisia varten. Oman harjoitushallin myötä meillä on mahdollisuus hankkia turvalliset välineet ja telineet harjoitteluun. On mahtavaa, että olemme saaneet hallihanketta varten yhteistyökumppaneita tukemaan toimintaamme. Haluammekin kiittää jo tässä vaiheessa Nokian Aito Säästöpankkia, Yvette Finland Oy:tä ja Nokian K-rautaa siitä, että olette mukana tukemassa meitä! Näin mittava hanke on pienelle seuralle suuri sijoitus, mutta haluamme panostaa tähän täysillä, jotta saamme olosuhteet kuntoon kerralla. Uskomme, että tämä on sijoitus, josta ei kannata tinkiä.

16.3.2017

Pitkän etsinnän jälkeen olemme löytäneet Nokialta vuokrattavan toimitilan (550m2), seuramme käyttöön. Tila tullaan suunnittelemaan ja remontoimaan toimintamme mukaiseksi kilpa-aerobicin (KA) ja joukkuevoimistelun (JV) harjoitussaliksi. Uudessa salissamme tulee olemaan molemmille lajeille omat harjoittelualustat.

Tilassa tulee olemaan myös oheisharjoittelutila sekä pukuhuone suihku- ja wc -tiloineen. Seuran toimisto ja varasto siirtyvät myös samaan toimitilaan. Uusi NVS:n harjoitussali avataan huhtikuussa. 

Tulemme kertomaan lisää hallikuulumisia täällä, joten pysykää kuulolla!

 

Hallihanketta tukemassa: