Rekrytointi

Nokian Voimisteluseuraan rekrytoidaan jatkuvasti uusia valmentajia ja ohjaajia.

Mikäli olet kiinnostunut ohjaamisesta tai valmentamisesta Nokian Voimisteluseurassa, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen: toimisto(a)nokianvoimisteluseura.fi

Haetaan vastuuohjaajia lasten harrasteryhmiin

Haemme lasten harrasteryhmiin aktiivista ja liikunnallista vastuuohjaajaa syyskaudelle 2019. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen. Vastuuohjaajana huolehdit ryhmien tuntien suunnittelusta, pitämisestä ja tiedottamisesta. Hakijalla tulisi olla kokemusta lasten ryhmien ohjaamisesta. Harrasteryhmille on tarjolla temppukoulua, voimistelukoulua, telinevoimistelua ja Freegymiä, joten voimistelulajien tuntemus on tehtävässä eduksi. Seura tarjoaa kaikille uusille ohjaajille ja valmentajille Voimisteluliiton järjestämän Voimisteluohjaajan startti -koulutuksen.

Mikäli kiinnostuit paikasta, lähetä vapaamuotoinen ansioluettelo ja hakemus sähköpostilla osoitteeseen harrasteliikunta@nokianvoimisteluseura.fi

Lisätietoja voi kysellä harrastekoordinaattorilta Ronja Heikkilältä sähköpostitse harrasteliikunta@nokianvoimisteluseura.fi

Tutustu harrastetoimintaamme http://www.nokianvoimisteluseura.fi/harrasteliikunta/

Kuva: Suvi Santajärvi