Seura-asut

Nokian Voimisteluseuran seuramallistoon kuuluvat seuraavat tuotteet:

NONAME

• Tuulitakki (edustustakki)
  • Tuulihousut: endurance pants / running pants
  • Headband panta

GAZZ/SANSER

• Softsell-takki
  • Toppi

Näistä NONAMEN tuulitakki on seuran virallinen edustustakki ja pakollinen hankinta kaikille kilparyhmäläisille. Muut tuotteet ovat vapaaehtoisia hankintoja kaikille harrastajille, valmentajille ja toimihenkilöille. Tuotteiden hinnat ja lisätiedot löydät sivun alareunasta.

Tuotteista tehdään yhteistilaus n. 1-2 x vuodessa.

Syksyn 2018 tilausaika on päättynyt.

SEURAMALLISTON TUOTTEET

NONAME edustustakki (75 €)

Kevyt mikrokankainen takki, joka toimii seuran virallisena edustusasuna. Nokian Voimisteluseuralle suunniteltu uniikki kuosi.

Saatavilla koot: 120cm, 130cm, 140cm, 150cm, XXS, XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL.

Painatukset:

• Takana teksti Nokian Voimisteluseura
  • Edessä oikeassa rinnassa NVS logo
  • Vasemmassa hihassa Suomen lippu

NONAME tuulihousut - endurance pants (45 €)

Kevyet mikrokankaiset housut, unisex malli. Väri musta.

Kaikenlaisiin ulkoilmaharrastuksiin tarkoitetut kevyet ja väljät lämmittely- ja harjoitteluhousut, valmistettu vettä hylkivästä ja tuulenpitävästä mikrokuitukankaasta. Keskipitkät vetoketjut pohkeiden kohdalla helpottavat pukemista ja riisumista. Nokkela suunnitteluratkaisu, jossa juuri polvien alapuolelle on lisätty Velcro-kiinnitys, mahdollistaa housujen sääriosan tiukkuuden säätämisen lajiin sopivaksi. Takana tasku ja useita heijastavia yksityiskohtia.

Saatavilla koot: 120cm, 130cm, 140cm, 150cm, XXS, XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL.

NONAME tuulihousut - running pants (45 €)

Juoksu- ja harjoitteluhousut ovat etupuolelta tuulenpitävää ja vettä hylkivää mikrokuitukangasta ja takaa erityisen hengittävää ja joustavaa TRAIL STRETCH materiaalia. Housuissa on muotoonommellut polvet tuuletusaukoilla ja lyhyet vetoketjut pohkeiden kohdalla. Etupuolella on pieni avaintasku ja useita heijastavia yksityiskohtia. Tyköistuva unisex leikkaus. Väri musta.

Saatavilla koot: 130cm, 150cm, XXS, XS, S, M, L, XL, XXL.

Softsell-takki (89 €)

Tuulta ja vettä hylkivä softsell-takki. Säädettävä huppu ja hihansuissa tarrakiinnitys. Hupussa ja helmassa kuminauha stopparilla. Rinta- ja etutaskut sekä yksi sisätasku. Materiaali:  95 % polyesteri ja 5 % spandex, 290 g/m², vuori 100 % polyesteri.

Saatavilla koot: 120cm, 140cm, 160cm, S, M, L, XL, XXL.

Väri tummansininen. Painatukset:

• Takana teksti Nokian Voimisteluseura
  • Vasemmassa hihassa Suomen lippu
  • Edessä oikeassa rinnassa NVS logo

Toppi (32 €)

Laadukas harjoitustoppi teknisestä materiaalista. Nokian Voimisteluseuralle suunniteltu uniikki kuosi. Edessä NVS-logo.

Saatavilla koot: 110 cm, 120cm, 130cm, 140cm, 150cm, 160cm, XS, S, M, L, XL, XXL.

Headband panta (18 €)

Leveä lycrapanta seuran logolla. Saatavilla lasten ja aikuisten koko.