Suostumuskaavake

Jokaisen seuramme voimistelijan tiedot tallennetaan seuramme jäsenrekisteriin (Hoika). Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on tehostaa seuran viestintää ja tiedonhallintaa niin, että se tukee laadukasta toimintaa. Siltä osin kuin tietoja näytetään julkisesti internetissä, tarvitaan siihen henkilötietolain mukaan henkilön suostumus tietojen näyttämisestä. (Lue lisää seuran rekisteri-ilmoituksesta)

Tällä suostumuksella voimistelija tai alaikäisen voimistelijan huoltaja antaa suostumuksen siihen, että voimistelijan nimi ja/tai kuvia voidaan julkaista internetissä seuran omilla kotisivuilla ja seuran muissa julkaisuissa. Tarkemmat henkilötiedot (osoitetiedot, sotu) ovat nähtävissä vain luottamuksellisesti seuran toimihenkilöillä ja seuralla rekisterin osalta käyttäjätunnuksen ja salasanan omaavilla henkilöillä.

Suostumus on voimassa aina toimintakauden loppuun asti (30.6.) suostumispäivästä alkaen. Mikäli haluat muuttaa suostumustasi kesken toimintakauden, olethan kirjallisesti yhteydessä osoitteeseen: toimisto(a)nokianvoimisteluseura.fi

Suostumuslomake toimikaudelle 2018-2019

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.