Usein kysytyt kysymykset

Voiko valmennusryhmiin ilmoittautua kesken kauden?

Kyllä voi. Ota yhteyttä ryhmän vastuuvalmentajaan ja sovi kokeilutreeneistä. Kesken syys- tai kevätkauden mukaan tulleet eivät välttämättä pääse osallistumaan kuluvan kauden kilpailuihin, jos kilpailuohjelmat ovat jo valmiit ja kokoonpanot päätetty, mutta mukaan harjoittelemaan pääsee kyllä. Kesken kauden aloittavilta valmennusmaksut laskutetaan tapauskohtaisesti, olethan yhteydessä seuran taloudenhoitajaan: laskutus(a)nokianvoimisteluseura.fi

Tarvitseeko lapsellani olla voimistelu- ja/tai tanssitaustaa, jotta hän voi aloittaa joukkuevoimistelun/kilpa-aerobicin? Miten valitsen sopivan valmennusryhmän?

Lasten valmennusryhmiin pääsee mukaan ilman voimistelukokemusta mutta yli 12-vuotiailta kilpavalmennusryhmään tulevilta harrastajilta toivomme voimistelu-, baletti- tai tanssitaustaa. Ottakaa yhteyttä ryhmän vastuuvalmentajaan ja sopikaa kokeilutreeneistä, joissa selviää lapsen lähtötaso ja jo olemassa olevat taidot. Sen jälkeen valmentaja suosittelee lapsellenne sopivaa valmennusryhmää.

Valmennusryhmän voi valita useassa ikäluokassa sen mukaan, kuinka monta kertaa viikossa haluaa harrastaa. Kerran viikossa harrastavat eivät osallistu kilpailuihin ja kaksi kertaa viikossa harrastavat harjoittelevat jo hieman tavoitteellisemmin tähtäimessä lähitulevaisuuden kilpailut. Kolme kertaa tai enemmän viikossa harrastavien harjoittelu on tavoitteellista ja ryhmät osallistuvat aktiivisesti kilpailuihin.

Mitä seuran harrastus- ja valmennusmaksuihin sisältyy?

Harrasteryhmien maksut sisältävät seuran jäsenyyden, ohjatut harjoitukset sekä tapaturmavakuutuksen ryhmän toiminta-ajalta.

Lajivalmennusryhmien maksut sisältävät jäsenyyden, salivuorot, valmennuksen sekä kilpatoiminnasta aiheutuvia hallinnollisia kuluja

Miten voin ilmoittautua seuran jäseneksi?

Jos ilmoittaudut seuran harrasteryhmään, liityt automaattisesti seuran jäseneksi. Urheiluseura voi tarjota arvonlisättömät edulliset hinnat vain jäsenilleen.

Jos et liity mihinkään liikuntaryhmään, voit käydä Hoikassa ilmoittautumassa Jäsenyys- ryhmään, jolloin saat jäsenmaksulaskun kuluvalle toimintavuodelle.

Seuran www-sivulla on ”Liity jäseneksi” linkki, jonka takaa löytyvällä lomakkeella voi myös liittyä seuran jäseneksi.

Mikä on Hoika?

Hoika on Nokian Voimisteluseuran sähköinen ilmoittautumisjärjestelmä, joka toimii samalla myös jäsenrekisterinä. Neptoniin tulee rekisteröityä vanhemman nimellä. Tämän jälkeen voi ”Omat tiedot” sivulla lisätä lapset aikuisen alikäyttäjiksi. Yli 15-vuotiaat harrastajat voivat rekisteröityä Hoikaan omilla tiedoilla.

Hoikaan tulee AINA laittaa lapsen tietoihin myös vanhemman sähköpostiosoite.

Jos mielessäsi olevaan kysymykseen ei vielä ole vastattu, lähetäthän sen meille niin vastaamme pikaisesti!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.