K-PLUSSA-SPONSOROINTI

HALUATKO TUKEA NOKIAN VOIMISTELUSEURAA VIIKOITTAISTEN OSTOSTESI KAUTTA?

Nokian Voimisteluseuralla on K-Plussa sponsorointisopimus K-Supermarket Löytiksen ja Nokian K-Citymarketin kanssa. Rekisteröimällä koodin SP0420 Oma K-Plussa palvelussa osoitteessa www.plussa.com tuet Nokian Voimisteluseuran toimintaa. Sponsorointitunnuksen rekisteröinti ei vaikuta mitenkään omiin Plussa-etuhin eikä pisteisiin.

MITEN MUKAAN SPONSOROINTIIN?

1. Ota Plussakorttisi esille ja mene osoitteeseen www.plussa.com. Rekisteröidy Oma-Plussa palvelun käyttäjäksi. Tämä vie sinulta muutaman minuutin. Jos olet jo rekisteröitynyt aiemmin, voit siirtyä kohtaan 2.

2.  Kirjaudu sisään omalla Plussa-kortin numerollasi.

3. Valitse "Oma K-Plussa"-valikosta Sponsorointi.

4. Kirjaa Sponsorikoodi SP0420 ja muista tallentaa!

Tekemällä viikoittaiset ostoksesi K-supermarket Löytiksessä tai Nokian K-Citymarketissa tuet helposti Nokian Voimisteluseuran toimintaa.

NVS KIITTÄÄ KAIKKIA TUKIJOITAAN!

Nokian voimisteluseuran yhteistyökumppaniksi?

Uudet sponsorit ja yhteistyökumppanit ovat erittäin tervetulleita! Jos sinulla on tiedossa rahallista tukea tai sponsorointia seuralle / joukkueelle, otathan yhteyttä toimisto(a)nokianvoimisteluseura.fi

Kaiken kokoisille yrityksille löytyy varmasti mahdollisuus tukea ja sponsoroida Nokian Voimisteluseuran urheilijoita. Ota rohkeasti yhteyttä.